Costești este deja retrogradată

Minerul Costești a pierdut vineri, pe Stadionul Brothers Hub, 3-4 cu Universitatea Craiova II și vâlcenii nu mai au nicio șansă să evite retrogradarea.

După un start bun de an, Minerul a suferit al doilea eșec consecutiv în play-out și și-au anulat orice șansă de supraviețuire.

Craiova II  a deschis scorul din primul minut, prin Atanas Trică, care  a scăpat singur spre poartă și a înscris, cu toată opoziția lui D.Vlădoi. Călin și Ciolacu au fost aproape de 0-2, dar Vlădoi a salvat. În minutul 28, vâlcenii au reușit egalarea prin G.Neacșu, care a primit mingea și a marcat din 6 metri. Costești a fost însă foarte slabă în defensivă, ca o echipă de județ. Oaspeții au trecut din nou în avantaj în minutul 29, când Ciolacu a fructificat o centrare din flancul drept. În minutul 31, Trică a scăpat pe contraatac și a reușit ”dubla”. Scorul a luat proporții în minutul 45, după un corner, Croitoru a dus scorul la 4-1.

După pauză, Costești a jucat mai bine, dar era prea târziu să mai salveze ceva. În minutul 51, Trașcă a ratat din poziție ideală. În minutul 53, gazdele au redus din handicap, după un corner, iar  Răzvan Dinu a marcat cu capul. În minutul 59, s-a făcut 3-4, Răzvan Dinu a marcat din nou cu capul. Până la final, Neacșu, Berescu și Nicolaescu au mai avut șanse de a marca. Ultima ocazie a meciului a aparținut craiovenilor, dar Vlădoi a salvat din fața lui Bană.

Craiova II s-a impus cu 4-3 și Minerul Costești nu mai are nicio șansă de salvare. Universitatea II este în luptă directă cu Horezu, pentru evitarea locului 9.

Minerul Costești: D. Vlădoi – Bornea, Nicolaescu, Neacșu, Roșianu – R.Dinu,  Trașcă, B. Zamfirescu,  Șt.Pufu – Horumbă, Berescu. Au mai intrat: A. Diaconescu.

Rezultate play-out, etapa 2:

Minerul Costești – Universitatea Craiova II 3-4

Flacăra Horezu – Petrolul Potcoava 0-0

Sporting Roșiori – ACSO Filiași 4-4

Clasament play-out:

5. Sporting Roşiori                   2       1     1        0        6-4                    29

6. ACSO Filiaşi                            2       1     1        0        6-5                  29

7.  Petrolul Potcoava               2       1     1        0        3-2                      25

8. Universitatea Craiova II       2       1     0        1        6-6                    19

9. Flacăra Horezu                    2       0     1        1        0-2                    17

10. Minerul Costeşti               2       0     0        2        4-6                    6

Etapa viitoare, 15-16 aprilie:

Universitatea Craiova II – Flacăra Horezu

ACSO Filiași – Minerul Costești

Petrolul Potcoava – Sporting Roșiori

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *