Narcis Enăchescu s-a despărțit de Horezu, Lucian Giurcă va fi noul antrenor

Flacăra Horezu a remizat sâmbătă în Treapt, 0-0 cu Petrolul Potcoava, rezultat care a dus la demiterea antrenorului Narcis Enăchescu. Lucian Giurcă va fi noul antrenor!

Horezu venea după 8 jocuri fără victorie și avea mare nevoie de un succes, care să ii dea speranțe la evitarea penultimului loc. Din păcate, Flacăra nu a jucat nimic, într-un meci aproape capital!

Potcoava a avut ocaziile primei reprize. În minutul 33, portarul Petrișor a salvat excelent la reluarea din 10 metri a lui P. Preda.  Peste câteva minute, portarul Petrișor a gafat și a degajat greșit, Cr. Dinu a tras de la 30 metri spre poarta goală, dar mingea a trecut pe lângă.

În minutul 51, brazilianul Bote a fost agățat în careu și horezenii au primit penalty. Căpitanul Nistor a tras puternic, dar portarul Cioc a intuit perfect colțul și a blocat! A fost singura ocazie a vâlcenilor în meci! Potcoava a avut imediat o ocazie imensă, după ce portarul Petrișor a degajat într-un adversar, iar mingea s-a dus în bară.  Până la final, Flacăra nu a reușit să pună presiune la poarta adversă, nu a legat nimic în atac, unde așteaptă totul de la Trașcă. Defensiva horezenilor este și ea una tare șubredă și în centru și pe flancuri, astfel că Flacăra pare în acest moment mai slabă și decât în tur și pare a fi cea mai slabă echipă din serie, alături de Costești.  Horezu este pe locul 5 în play-out, la două puncte distanță la echipa de pe locul 4, Universitatea Craiova II.

În mod firesc, după joc a survenit despărțirea de antrenorul Narcis Enăchescu, Flacăra urmând să anunțe luni numele noului tehnician: Lucian Giurcă.

”Situația devine critică, ne despărțim de Narcis Enăchescu, trebuie să producem un șoc la echipă. Am convenit la acest lucru, cu Narcis Enăchescu, el a propus să fie adus altcineva, care să redreseze situația și schimbarea antrenorului este singura soluție pe care o avem” a spus președintele clubului, Vali Grigorescu. Noul antrenor al Horezului, Luci Giurcă a pregătit ultima dată pentru câteva etape pe Viitorul Dăești, unde a stat o perioadă și secund.

Flacăra: Petrișor – I.Marian, M. Deaconescu, Ciortan (Pătulea 80), Fl. Sandu – Ivan, Nistor – Trașcă, Bîrzan, Bote – Butoiu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *