Marian Joița a fost ales în Consiliul de Administrație al FRH

Director sportiv al SCM Rm. Vâlcea și șef secție handbal la CS Chimia, Marian Joița a fost ales azi între cei 15 membri ai Consiliului de Administrație al Federației Române de Handbal.

Electorii au votat joi la Adunarea Generală de la Hotel Marriott pentru schimbarea fostei conduceri a FRH, astfel că noul președinte a fost ales Constantin Din, care îl turul 2 de scrutin l-a învins pe Alexandru Dedu, scor 157-66. După o luptă mai echilibrată, postul de vicepreședinte al FRH i-a revenit lui Sorin Dinu, care a acumulat 129 de voturi, în timp ce Steluța Luca a primit 91 de voturi! Constantin Din și Sorin Dinu au făcut în trecut un cuplu de mare succes în arbitraj, arbitrând o finală de Liga Campionilor la masculin și participând la cinci turnee finale de Euro și Campionat Mondial.

Votanții au sancționat și Consiliul de Administrație al FRH din perioada 2018-2022. Nume grele nu au mai prins loc în CA în noul mandat. Din vechea gardă au mai rezistat doar Tadici, Mihail Bocan, Petru Ghervan și Flaviu Sâsâeac. Reprezentantând CS Chimia la alegeri, Marian Joița a primit 82 de voturi și s-a clasat pe locul 7 în topul membrilor Consiliului de Administrație. Pentru cele 15 locuri din CA au fost un număr de 38 de candidați, alte două locuri urmând a fi ocupate automat de președinte și vicepreșdinte.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *