Costești câștigă după șase luni

Minerul Costești a reușit sâmbătă prima victorie în play-out, 4-3 în deplasare cu Petrolul Potcoava.

După 16 etape fără victorie, Minerul Costești s-a impus sâmbătă, în deplasare, la Potcoava, scor 4-3. Costești mai reușise o singură victorie în campionat, 3-1 cu Alexandria în sezonul regular, în septembrie 2021.

Potcoava a condus cu 2-0, după reușitele lui A. Vlad (minutul 5) și Ana (minutul 34) și părea că se desprinde în câștigătoare. George Neacșu a dat tonul revenirii și a redus din handicap în minutul 40 și tot el a mai avut o ocazie în finalul reprizei. Vâlcenii au egalat în minutul 51 prin B. Zamfirescu: 2-2. Vlad a readus Petrolul în avantaj, în minutul 74. Finalul jocului a fost însă al vâlcenilor. George Neacșu a egalat în minutul 80, iar Raul Horumbă a adus victoria în minutul 88. Astfel, Costeștiul s-a impus cu 4-3, dar nu mai are șanse de a evita retrogradarea.

Antrenorul Marius Vlădoi regretă punctele irosite în acest an. ”Am revenit de la 0-2 și 2-3, a fost un joc deschis, o să ne dăm cu capul de pereți că am irosit multe puncte în acest an. Avem potențial, eram echipă labilă psihic, cu Horezu am căzut după primirea jocului, dar acum a fost altceva. Ne bucurăm, câștigăm pe un teren greu,  dar suntem tot pe ultimul loc. Aș fi vrut să câștigăm acolo în primul meci din acest an, dar asta este situația. Sperăm să mai câștigăm meciuri. Vrem să legăm două victorii, trebuie să câștigăm și acasă! Am mai scăpat miraculos de retrogradare cu Oltchim și am câștigat 7 jocuri din 8. Important este să lăsăm o impresie bună” a spus Marius Vlădoi.

Minerul: Panait – Șt. Pufu, Miroiu, Nicolaescu, Roșianu –Neacșa (Kelemen 84), Trașcă, B. Zamfirescu, R. Dinu (Horumbă 75) – G. Neacșu, Berescu (Al. Diaconescu 75).

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *