Curățenie și pregătiri pentru ziua comunei în comuna Mădulari

Biserica, proiect pe situație de urgență

Încă din iarna trecută, administrația comunei Mădulari lucrează la finalizarea proiectului de la o biserică din comună. Deja asfaltul a fost turnat și zilele acestea proiectul va fi finalizat, spune primarul comunei.

Am avut o situație de urgență la o biserică din comuna noastră care este deja spre finalizare. Am trimis oameni zilele acestea pentru a rezolva problema. Suntem cam pe final de lucrare, s-a turnat deja asfaltul. Încă din iarnă lucrăm la acest proiect. ” ne-a declarat primarul comunei Mădulari, Dimulescu Ion Daniel.

Ziua comunei și curățenie

Curățenia ar reprezenta o caracteristică pentru comuna Mădulari, spune primarul. Administrația încearcă să mențină curățenia în această perioadă și se pregătesc pentru ziua comunei din vară. Evenimentul nu a mai fost organizat de 2 ani de zile din pricina pandemiei.

Încercăm în perioada asta să ținem curățenia în comună. Această activitate este în prezent o caracteristică în județul nostru. În această vară vom avea evenimentul de ziua comunei, așa cum face orice administrație. Din păcate, nu am mai făcut de 2 ani de zile acest eveniment, deci ne așteptăm să fie foarte așteptat. Încercăm să ne axăm anul acesta pe evenimentul de ziua comunei pentru a compensa cumva pentru anii trecuți.” a mai adăugat primarul comunei Mădulari, Dimulescu Ion Daniel.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *