Ziua comunei Berislăveşti, sărbătorită de gospodarii localităţii

Aflată la ediţia a X-a, Ziua comunei Berislăveşti a fost marcată şi în acest an de o serie de evenimente dedicate locuitorilor. Duminică, 5 iunie, sărbătoarea a debutat de la primele ore ale dimineţii cu o slujbă religioasă susţinută de preoţii parohi ai comunei. Deschiderea oficială a avut loc pe stadionul din satul Berislăveşti unde au participat, alături de localnici, şi personalităţi din viaţa politică şi administrativă a judeţului. Evenimentul s-a deschis în prezenţa invitaţilor, autorităţilor locale şi judeţene cu un discurs al primarului Nicolae Popescu, despre importanţa acestei sărbători. În centrul acestei zile festive s-au aflat elevii care au obţinut locuri fruntaşe la diferite concursuri şcolare şi cuplurile care au atins 50 de ani de la căsătorie.

Pe scena amplasată pe stadion, elevii Şcolii Gimnaziale Berislăveşti au prezentat un frumos spectacol de cântece şi dansuri populare. Sărbătoarea a continuat cu un recital de muzică populară oferit de interpreta Olguţa Berbec, acompaniată de saxofonistul Remus Novac, orchestra „Rapsodia Vâlceană”, formaţia Bogdan Bălaşa Band şi soliştii Cosmin Herăscu şi Ioana Aurelia Petria. 

Spectacolul de calitate şi bună dispoziţie i-a determinat pe toţi cei prezenţi să se prindă în admirabilele hore şi sârbe romaneşti. Muzica a cântat până târziu în noapte, iar grătarele au sfârâit în cinstea gospodarilor din sat. Evenimentul s-a încheiat cu un frumos foc de artificii.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *