Flacăra s-a despărțit de antrenorul Giurcă și de mai mulți titulari!

Retrogradată din Liga a III-a, Flacăra Horezu a anunțat despărțirea de antrenorul Lucian Giurcă și mai mulți jucători de bază în sezonul trecut.

La finele sezonului trecut, Flacăra Horezu a retrogradat, ocupând locul 9 în Seria 6, dar a depus dosarul de licențiere și speră să primească de la FRF unul din locurile care se vor elibera după retragerile altor echipe. Clubul din Treapt a anunțat deja despărțirea de antrenorul Lucian Giurcă, dar și de jucători precum Radu Bîrzan, Robert Ivan, Dragoș Petrișor, Radu Georgescu, Arthur Bote sau Theodor Butoiu, toți la final de contract. Cu siguranță, lista despărțirilor se va mări, în funcție și de deciziile viitorului antrenor.

”Bîrzan este prea scump pentru noi, deși are valoare. Așteptăm decizia lui Adi Popa, știm că așteaptă și Dăeștiul, dacă nu, vom căuta altă soluție. Eu cred că vom continua la Liga a III-a, din ce semne am eu, noi am fi pe locul 4 dintre echipele retrogradate” a explicat președintele clubului, Vali Grigorescu.

Flacăra așteaptă răspunsul Federației în privința locului de Liga a III-a, după care își va alege noul antrenor și va completa lotul pe posturile deficitare, începând cu juniorii obligatorii la acest nivel. Sub contract cu clubul mai sunt doar trei jucători: Dobre, Trașcă și Sporea. Conducerea clubului dorește să îl readucă pe banca tehnică pe Adrian Popa, dar tânărul antrenor-jucător ar putea continua la Dăești, unde are condiții pentru play-off.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *