Trei zile de sărbătoare pentru oraşul Brezoi

Primarul Robert Schell invită toți locuitorii oraşului, vizitatorii din localităţile învecinate şi turiştii aflaţi în această perioadă în vacanţă pe frumoasa Vale a Lotrului la festivitățile organizate pentru o nouă ediţie a sărbătorii „Târgul Lotrilor”.

La doar o câteva zile de la cel mai fastuos concert de bluess din România, care a aşezat orașul Brezoi pe harta lumii a evenimentelor muzicale de prestigiu, administraţia locală condusă de Robert Schell se pregăteşte pentru o nouă petrecere, de această dată, una cu tradiţie. 

Primăria oraşului Brezoi organizează între 19 şi 21 august o nouă ediţie a sărbătorii „Târgul Lotrilor”, un eveniment extrem de aşteptat de amatorii de distracţie, care s-au obişnuit ca autorităţile locale să le aducă de zilele oraşului cei mai titraţi artişti de talie internațională care au reuşit să cucerească publicul cu muzica lor.

Pe scenă vor concerta şi în acest an nume celebre precum Wildchild Band, Trupa Prometeu, IRIS – Cristi Minculescu, Valter& Boro şi Azur.

Deschiderea oficială a ediţiei din acest an a Târgului Lotrilor este programată pentru vineri seara, când pe scenă va concerta OCRU, Mihai Mărgineanu și White Mahala.  

„În cadrul festivității de premiere, prin abordarea de diplome, exprimăm felicitările și recunoștința noastră pentru membrii remarcabili ai comunității brezoiene, printre care: elevii cu media 10 la Bacalaureat și Evaluarea Națională, elevele participante la concursul de pompieri din Slovenia, elevii câștigători ai concursurilor de dans sportiv, voluntarii Salvamont Brezoi, cuplurile la 50+ ani de căsnicie etc.  Evenimentul este organizat fără tarif de acces, iar campingul pentru corturi și rulote poate fi utilizat fără achiziționarea de bilete de acces. Vă așteptăm cu drag!”, spune primarul oraşului Brezoi, Robert Schell

Program Târgul Lotrilor Brezoi 2022

Vineri:

19:00 – 24:00

OCRU  

Mihai Margineanu  

White Mahala  

Sâmbătă:

19:00 – 24:00

Wildchild Band 

Trupa Prometeu 

IRIS – Cristi Minculescu, Valter& Boro 

Duminică:

19:00 – 24:00

Festivitate de premiere

Concert AZUR

Foc de artificii

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *