Sparta a reușit surpriza contra Dăeștiului

Sparta Rm. Vâlcea a reușit azi o remiză surprinzătoare în testul cu Viitorul Dăești, scor 1-1.

Pe modernul Brothers Sport Hub, echipa care activează în Liga a IV-a, Sparta Râmnicu Vâlcea a dat azi o replică excelentă Viitorului Dăești, formație care aspiră la promovarea din Liga a III-a. La Sparta a apărat tot meciul portarul Viitorului, Denis Vlădoi, care a avut câteva intervenții excelente.

Dăeștiul a deschis scorul în prima repriză prin Florian Pîrvu, care a transformat un penalty obținut de Saleh. În repriza secundă, gazdele au egalat prin reușita lui Răducu Rădulescu, care a scăpat pe o contră rapidă, a driblat un adversar și a înscris. Astfel, s-a terminat 1-1, un rezultat de moral pentru Sparta, care se va bate la titlul județean cu SCM Rm. Vâlcea. Dăeștiul a jucat cu titularii până spre final, astfel că rezultatul este cu atât mai surprinzător.

Pentru echipa pregătită de Mihai Lungan urmează primul joc oficial al sezonului, Supercupa Vâlcii, cu Cozia Călimănești, joc programat sâmbătă, 20 august (ora 17.30), la Drăgășani.

Pentru trupa lui Călin Cojocaru urmează un alt test sâmbătă, la Fedeleșoiu, de la ora 11.00, cu Universitatea Craiova II.

Viitorul: Lungu – Vasile, M. Deaconescu, Ghiță, Mălin – Pîrvu, Wilfred – Manole, Nicula, Saleh – Cioablă. Au mai jucat: Costea, Anghelina, Prunaru, Cr.Munteanu, Pîrvulescu, Bîrzan, Garcia, A.Popolan, C. Ion.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *