Dăești se impune în derby-ul cu Roșiori

Condusă la pauză, Viitorul Dăești a câștigat vineri derby-ul de la Fedeleșoiu cu Sporting Roșiori și iese din pasa proastă.

După eliminarea din cupă și eșecul drastic de la Alexandria, Dăeștiul și-a refăcut moralul in disputa cu Roșiori, una din pretendentele la play-off. Venit la echipă cu două zile înaintea meciului, juniorul Dragoș Popa a fost titular și marcat golul victoriei!

Pîrvulescu a avut o șansă bună în minutul 40, dar a trimis cu capul peste poartă. Roșiori a deschis scorul în minutul 42 pe o acțiune rapidă, mingea a ajuns în careu la fostul atacant al Dăeștiului, Raul Călin, care s-a descurcat între trei apărători și a punctat.

Vâlcenii s-au trezit însă după pauză și au întors rezultatul. În minutul 67, Samson a centrat de pe stânga și Anghelina a înscris cu capul, din unghi greu! Peste doar șase minute, după o acțiune prelungită de atac, o centrare din flancul drept l-a găsit în careu pe noul venit Dragoș Popa și aceasta a înscris cu capul. S-a terminat 2-1 și după acest succes important, Viitorul are acum mai multă liniște.

Tehnicianul Călin Cojocaru este convins că Viitorul va deveni o echipă puternică. ”În prima parte am jucat mai crispat, în partea a doua am controlat meciul, am marcat de două ori și am mai avut ocazii. Ne-am pregătit mult mai bine înaintea jocului decât în săptămânile anterioare. Cu siguranță, vom fi o echipă puternică. În startul sezonului a trebuit să reconstruim, am avut mulți absenți, după ce pregătisem în amicale o anumită formulă de joc care a dat roade. Trebuie să creștem de la meci la meci, eu am mare încredere în băieți, sunt de caracter și încerc să fac o echipă de caracter! Cu siguranță, băieții au calitate și sunt convins că vom face lucruri frumoase și vom răsplăti conducerea clubului, care ne-a oferit condiții bune ” a spus Călin Cojocaru.

Viitorul: Lungu – Ghiță, Pîrvulescu, Cr. Munteanu, Anghelina – Pîrvu, Garcia- Nicula (A. Popolan 86), Pahama (Samson 56), Grecu (Bîrzan 86) – Dr. Popa.

Meciul cu Craiova II se joacă miercuri

Viitorul Dăești a devansat jocul din etapa viitoare, de la Fedeleșoiu, cu Universitatea Craiova II, care se va disputa miercuri, 14 septembrie, de la ora 17.00. Dăești a jucat  recent un amical cu Universitatea II, pe care a învins-o cu 6-0, astfel că vâlcenii sunt favoriți și în disputa de miercuri. Vor lipsi Vasile, Costea, Pițigoi, Iordache (accidentați), Saleh și Wilfred, care încă nu au obținut viza de ședere.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *