Prefectul și subprefectul județului Vâlcea au adunat deșeuri de pe lângă străzile orașului Râmnicu Vâlcea

Instituția Prefectului Vâlcea s-a implicat în proiectul Asociației “Let’s Do It, România!” prin participarea și promovarea unei acțiuni de ecologizare, denumită “Ziua Curățeniei Naționale”.

La campania de curățenie din municipiul Râmnicu Vâlcea s-a alăturat chiar și prefectul județului Vâlcea, domnul Mihai Oprea. De asemenea, subprefecții Florentina Călin și Victor Stănculescu au participat la acțiune, alături de voluntari din cadrul Instituției Prefectului. În trei locații s-a desfășurat această acțiune de ecologizare, anume: Bulevardul Tineretului, Strada Ostroveni și Strada Lacului.

Practic, oamenii cu cele mai înalte funcții din Instituția Prefectului au dat o mână de ajutor administrației din Râmnicu Vâlcea pentru a scăpa de câteva gunoaie. Cele trei locații fac parte, din păcate, din oraș și acest lucru arată că în spatele panseluțelor și bordurilor caracteristice, poluarea încă este prezentă.

Am participat la campania de ecologizare alături de colegi din cadrul Instituției Prefectului-Județul Vâlcea, voluntari și reprezentanți ai celorlalte instituții implicate. Le mulțumesc tuturor participanților la acțiunea de astăzi pentru efortul și exemplul lor. Schimbarea începe cu noi și continuă cu impactul pe care îl avem în contactul cât mai FIRESC, și cât mai CURAT, cu natura: suntem ceea ce iubim!

Prefectul județului Vâlcea, Mihai Oprea.

Colectarea deșeurilor și ecologizarea spațiilor verzi a avut loc în mai multe localități din județul Vâlcea, dar și în multe alte județe din țară, la inițiativa Asociației “Let’s Do It, Romania!” cu sprijinul partenerilor instituționali implicați: Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Ministerul Educației, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Apărării Naţionale, Apele Române și Romsilva.“ a mai adăugat Instituția Prefectului Vâlcea într-un comunicat.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *