Vâlcea, învinsă la Buzău

Cu o echipă decimată de absențe, SCM Rm. Vâlcea a suferit miercuri a doua înfrângere consecutivă în campionat, 28-33 la Buzău, cu Gloria.

Vâlcea a ajuns la Buzău fără Florica, Klikovac și Bucur, în timp ce Kovacevic, care are fractură de piramidă nazală, nu a putut fi folosită și a stat doar pe bancă.

SCM a jucat de la egal la egal în prima repriză cu Buzăul, gazdele având la pauză avantaj minim, 13-12. Mai multe decizii ale arbitrilor constănțeni Georgescu și Moldoveanu au defavorizat Vâlcea.

Fără soluții la linia de nouă metri, Vâlcea a căzut după pauză în defensivă și Gloria s-a desprins la 24-17 goluri în minutul 45. SCM a revenit, a redus din diferență. dar Daniela De Jong a aruncat pe lângă poarta goală la 29-26 pentru gazde în minutul 56. Buzăul a marcat apoi de trei ori la rând și a avut un final fără emoții, câștigând cu 33-28. Glibko, De Jong și Levchenko s-au remarcat din tabăra oltencelor.

Roș-albastrele au căzut pe locul 6, cu 10 puncte din 6 jocuri, în timp ce Buzău este lider, cu 18 puncte.

Pentru echipa vâlceană urmează un alt joc foarte dificil, pe 19 octombrie, pe teren propriu, cu campioana Rapid București.

SCM GLORIA BUZĂU – SCM RÂMNICU VÂLCEA 33-28 (13-12) 

Arbitri: Adrian Georgescu / Mihai Moldoveanu

Buzău: Batinovic, Kelemen 1 gol – Harabagiu 5, Iuganu 5, Ilyina 5, Petrovic 5, Moroianu 3, Burlachenko 2, Blazevic 2, Czeczi 2, Vasileuskaya 2, Ilie 1, Zamfirescu. Antrenor: Adrian Chiruț.

Vâlcea: Hosu, Roch – Glibko 6, Elghaoui 5, De Jong 5, Fujita 3, Levchenko 3, Coman 2, Hansson 2, Lupei 1, Asanin 1, Băcăoanu, Dăscălete. Antrenor: Bent Dahl.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *