Horezu a remizat cu ”satelitul” Universității

Flacăra Horezu a remizat sâmbătă, în Treapt, 0-0 cu Universitatea II Craiova, după un joc echilibrat, cu puține ocazii.

Adi Popa a avut prima ocazie a meciului în minutul 12, când a scăpat singur în careu, dar a tras pe direcția portarului. Jocul a fost unul echilibrat, cu puține faze de poartă. Abia spre final s-au mai consemnat ocazii. În minutul 86, Milinciuc de la oaspeți a scăpat singur din unghi închis, dar a trimis prin fața porții lui Sporea. Imediat, în minutul 88, Habet a fost găsit bine în careu, dar din 4 metri a șutat în portarul Goga.  S-a terminat 0-0, un rezultat echitabil după aspectul jocului din Treapt.

Deși are o defensivă foarte tânără, Flacăra nu a primit gol în ultimele cinci etape, în care a obținut trei victorii și două remize și echipa din Horezu este pe drumul cel bun.

Adrian Popa este mulțumit de evoluția echipei după primele nouă etape. ”A fost un meci dificil, Universitatea II are jucători tineri, care pasează foarte bine. Puteam să și câștigăm, dar și să se termine rău pentru noi. Una peste alta, cred că e un punct câștigat, chiar dacă ne doream mai mult. Cu puțină șansă, am fi putut încheia partida câștigători. Au mai fost și greșeli, trebuie să fim mai concentrați. Mă bucur, totuși, că nu am primit gol. Trăgând linie, sunt mulțumit de acest tur de campionat, băieții au muncit mult și am meritat fiecare dintre punctele câștigate. Luăm fiecare meci în parte, acum ne facem planuri pentru jocul cu Potcoava”, a declarat antrenorul-jucător de la Flacăra, Adrian Popa.

”Cocoșii” din Horezu sunt pe locul 3 la finalul turului, cu șanse bune de a merge în play-off, acolo unde ajung primele patru clasate la finalul sezonului regular.

Flacăra: Sporea – Pintilie, Mocioacă, Bărbuți, Ivan – Cioinac, Ov. Popescu (Avram 64) – Stanciu (Dușmanu 53), Precup (Dobrescu 64), R. Dinu (Niculcea 77) – A. Popa. Antrenor: Adrian Popa

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *