Victorie mare pentru Viitorul Dăești

După patru jocuri fără victorie, Viitorul Dăești s-a impus azi chiar pe terenul liderului Sporting Roșiori și revine în lupta pentru play-off.

Vâlcenii au avut prima situație în minutul 5, când Pahama este găsit singur în careu, dar preia în lateral, apoi își întoarce mingea pe dreptul și pierde o șansă mare. Dăești a mai avut o ocazie mare în minutul 14, când Saleh a centrat pe jos din stânga în fața porții și Dr. Popa nu a ajuns de puțin să împingă mingea în plasă.

Gazdele au deschis scorul în minutul 64, dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri, transformată peste zid. Trupa lui Călin Cojocaru a întors însă rezultatul. Vâlcenii au egalat în minutul 70, când Samson a centrat din flancul drept și Dr. Popa a înscris cu capul din 7 metri. Spre final, antrenorul gazdelor a fost eliminat pentru proteste.

 Cu două minute înainte de final, o centrare a lui Dr. Popa din flancul stâng a fost deviată cu mâna de un apărător al gazdelor și vâlcenii au primit lovitură de pedeapsă. În plus, jucătorul care a comis henț, O.Preda a primit al doilea galben și a fost eliminat. Marian Anghelina a transformat cu siguranță și a adus victoria, scor 2-1.

Imediat după acordarea penalty-ului, spectatorii din Roșiori s-au inflamat și au aruncat cu sticle de apă spre banca vâlcenilor, au scuipat și chiar s-au urcat amenințător pe garduri, fapt pentru care riscă o amendă drastică. Portarul de rezervă al vâlcenilor, Cotolan a răspuns la provocări și a primit cartonașul roșu. Datorită acestor incidente, meciul a fost întrerupt circa cinci minute.

Viitorul sparge ghinionul din ultimele patru etape și administrează primul eșec acasă liderului Sporting Roșiori. Echipa pregătită de Călin Cojocaru urcă pe locul 5, la doar două puncte de locul 4, care duce în play-off.

Dăești: Lungu – Samson, Pîrvulescu, Cr. Munteanu, Diaconescu – Iordache (Garcia 63), Tiihonen, Wilfred – Saleh, Dr. Popa (A. Popolan 90), Pahama (Anghelina 46). Antrenor: Călin Cojocaru

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *