Pas mare spre play-off pentru olari

Flacăra Horezu a făcut un pas important spre play-off după succesul de sâmbătă din Treapt, 3-1 cu Cetate Turnu Măgurele.

Trupa lui Adi Popa a întrerupt seria de patru jocuri fără victorie și s-a impus clar în duelul pentru play-off cu Cetatea Turnu Măgurele. Olarii au făcut show în atac și Precup a ratat prima ocazie mare după doar patru minute, când a reluat puțin pe lângă poartă. Adi Popa a reușit primul său gol stagional în minutul 14, când a fost bine găsit în careu și a șutat cu sete, pentru 1-0. Horezu a reușit o fază frumoasă în minutul 25 și după o combinație în careu, Trașcă a marcat pentru 2-0. Oaspeții încep să pună probleme și Păușescu respinge bine un trasor, dar nu ai poate face nimic în minutul 31, când oaspeții reduc din handicap după un corner, prin Fieraru.

Horezu continuă ofensivă, Pintilie îl găsește bine pe A.Stanciu, liber pe flancul drept, acesta șutează plasat și face 3-1.

După pauză, Flacăra nu a mai forțaț în ofensivă și s-a mulțumit să mențină diferența. Din păcate, fundașul lateral Florin Sandu s-a accidentat grav la mână, a plecat cu salvarea și se adaugă pe lista absențelor, alături de Habet, care are ruptură de ligamente. În final, Răzvan Dinu a ratat o ocazie uriașă, când a scăpat singur în careu, dar a tras în bară. S-a terminat 3-1 pentru Flacăra, care depășește pasa dificilă și urcă pe locul 3.

Antrenorul-jucător Adi Popa a fost fericit după succesul clar cu una din rivalele în lupta pentru play-off. ”A ieșit extraordinar, ne-am dorit mult să câștigăm. După câteva etape grele, aveam mare nevoie de acest succes. Orice punct contează, lupta în această serie este foarte strânsă” a spus Adrian Popa. În plus, primarul Nicolae Sărdărescu a făcut eforturi zilele trecute și mai achitat din restanțe, așa că lucrurile s-au liniștit în Treapt.

Flacăra: Păușescu – Pintilie, Mocioacă, Bărbuți, Fl. Sandu – Ov. Popescu, Cioinac – A.Stanciu, Precup, Trașcă – Ad. Popa. Au mai jucat: Ivan, Dobrescu, Dinu, Dușmanu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *