Mihai Lungan: ”Nu am știut să gestionăm finalul de meci”

Antrenorul echipei Sparta, Mihai Lungan regretă că echipa sa nu a gestionat mai bine finalul derby-ului din Liga a IV-a cu SCM, scor 2-2. Gazdele au condus cu 2-0, dar oaspeții au egalat în prelungiri.

 ”A fost un meci cu încărcătură, s-a văzut în unele momente ale jocului. Am întâlnit o echipă bună, dar am făcut un joc bun și îmi felicit echipa, sunt mândru de băieți și am mare încredere în acest grup, pentru că văd cum se pregătesc și ce dorință au. Este păcat că am avut 2-0 și nu am știut să gestionam finalul de meci, eu nu le spun niciodată să se retragă în apărare, dar uneori jocul te duce acolo. Am fost aproape de o victorie, dar privim înainte”.

Tehnicianul Spartei crede că lupta pentru titlu se duce între primele cinci clasate și va fi una palpitantă până la finalul campionatului. ”Liga a IV-a este un campionat greu și de uzură și anul asta este foarte animat, se joacă, sunt câteva echipe de sus care joacă. Noi, la Sparta luăm meci de meci și vrem mereu să câștigăm. Sunt cel puțin cinci echipe cu calitate care sunt sus în clasament, Sparta, SCM, Păușești Otăsău, Chimia și Mădulari sunt formații bune, sunt convins că titlul se va juca până în ultima etapă. Avem un program greu în continuare, jucăm cu Malaia, Chimia și la Mădulari, din iarnă vom vedea cum stau lucrurile. Totul ține de muncă și seriozitate, fotbalul te răsplătește dacă ești serios și muncești” a mai spus Mihai Lungan.

După 12 etape din Liga a IV-a, Sparta este lider, la egalitate cu FC Păușești Otăsău și cu două puncte avans față de SCM. Ocupanta locului 4, Chimia pare și ea în cărți, având cinci puncte în spatele liderului, dar un meci mai puțin disputat.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *