Florinel Sandu vrea să renunțe la fotbal, deși are doar 21 de ani!

Accidentat în disputa Flacăra Horezu – Turnu Măgurele 3-1, fundașul stânga Florinel Sandu (21 ani) vrea să renunțe la cariera de fotbalist.

După ce depășise în ultimele șase luni două rupturi musculare, Sandu a revenit pe teren sâmbătă pentru Flacăra, în disputa de pe teren propriu, cu Turnu Măgurele. Fundașul stânga nu a scăpat însă de ghinion și a fost grav accidentat în repriza secundă, iar medicii de la ambulanță i-au acordat primele îngrijiri. La finalul meciului, jucătorul s-a pozat alături de colegii săi, având mâna imobilizată. Ulterior, după efectuarea consulturilor de specialitate, verdictul medicilor a fost crunt: fractura și ligamente rupte la încheietura mâinii, fractură de scafoid cu deplasare, dar și câteva oase sfărâmate.

Deși are doar 21 de ani, Florinel Sandu simte în acest moment că vrea să renunțe la fotbal și și-a anunțat decizia pe pagina sa de facebook.

”Acum câteva săptămâni postasem pe rețelele sociale o fotografie care îmi exprima întreaga lume. Am simțit să completez cu fraza „încă nu s-a terminat”, involuntar, inconștient. Știam câte am sacrificat pentru visul pe care l-am avut și încă îmi doream să mai sacrific. Probabil, undeva în mintea și sufletul meu, nu mă vedeam făcând altceva. Însă, cred că Dumnezeu mi-a spulberat planurile, pentru a nu le lăsa pe ele să mă distrugă. Cel puțin așa prefer să cred. Astăzi, mă găsesc în situația în care „îmi pun ghetele în cui”.

Și îmi las visul în spate. Cu ele toate momentele fericite, toate sacrificiile, toate victoriile, toate înfrângerile, toate lacrimile, tot ce a însemnat viața mea de când am pus în picioare „acele ghete”.

Fotbalul e despe tristețe și extaz, muncă și perseverență, prieteni și adversari, despre vis și realitate, totul sau nimic. Pentru mine a reprezentat tot și m-a dus la nimic. O fracțiune de secundă și mi-a luat tot. Plăcerea de a fi pe teren, visul de a ajunge cât mai sus. Am avut multe accidentări, am căzut și m-am ridicat. Acum simt că nu mai pot și că poate a fost ultima dată când am fost pe teren, și nu am realizat.

Așadar, luptați pentru visurile voastre, fiți perseverenți, și aveți grijă de voi! Fotbalul m-a transformat în ceea ce sunt astăzi, și sunt recunoscător pentru toți și toate! Vă mulțumesc!” a postat Florin Sandu.

În cariera sa, Florin Sandu a mai jucat la Academica Clinceni II, Sport Team și Concordia Chiajna. La Chiajna, Sandu a debutat în Liga 1, în urmă cu doi ani, însă era imediat înlocuit, pentru a se bifa regula juniorului obligatoriu pe teren. Afectat de înlocuirile foarte rapide, Sandu a vrut și atunci să renunțe la fotbal, dar a continuat după ce a revenit la Academia Sport Team, iar ulterior a ajuns la Horezu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *