Membrii USR Vâlcea, prezenți la Drăgășani pentru a promova proiectele de partid

USR turează micile motoare din dotare, pregătind campania electorală din 2024. Filiala vâlceană tocmai a anunțat că a efectuat o acțiune denumită „USR te ascultă!” în municipiul Drăgășani, unde au discutat cu locuitorii diverse subiecte:

În weekend, colegii din Râmnicu Vâlcea și județ s-au alăturat echipei noastre din Municipiul Drăgășani, într-o nouă acțiune „USR te ascultă!” Ca peste tot și aici oamenii resimt din ce în ce mai mult creșterea prețurilor și se simt trădați atât de guvern, cât și de administrația locală, care pare să-și servească doar propriul interes.

Creșterea prețurilor la alimente și utilități, mizeria, lipsa locurilor de muncă, slaba calitate a serviciilor publice, mulți câini fără stăpân sunt principalele supărări transmise de către cetățeni.

USR Vâlcea

În cadrul acțiunii a fost prezent Andrei Gheorghiu, liderul USR Vâlcea. De asemenea, a participat și liderul la nivel local din Râmnicu Vâlcea, Romeo Odochian, alături de Ion Marian Lazăr, singurul deputat USR din Vâlcea.

Deputatul Ion Marian Lazăr: „Localnicii au acuzat şi faptul că sunt prea mulţi angajaţi în aparatul administrativ.”

Fiind prezent la acțiune, singurul deputat USR vâlcean a declarat că locuitorii orașului Drăgășani au numeroase nemulțumiri, inclusiv lipsa infrastructurii moderne din oraș. Desigur, promite că nu se va opri, alături de colegii acestuia, să pună presiune pe autorităţile compentente pentru demararea unor proiecte.

Referitor la infrastructură, am iniţiat un proiect deosebit de important în ceea ce priveşte centura ocolitoare a oraşului Drăgăşani, iar răspunsul primit în urma unei interpelări oficiale a fost acela că se află încă în derulare contractul de revizuire a studiului de fezabilitate.

Aşadar, proiecte importante, absolut necesare, continuă să fie tergiversate şi amânate în mod nejustificat, doar pentru că vin din partea noastră, a USR. Oamenii au perfectă dreptate să fie nemulţumiţi de birocraţie şi lentoarea aparatului administrativ atunci când vine vorba despre proiecte de interes pentru cetăţeni.

Deputatul USR, Ion Marian Lazăr.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *