Dăești are ghinion pe ”Extensiv”

 Viitorul Dăești a remizat vineri pe Stadionul Extensiv, 0-0 cu Universitatea II Craiova.

Venită după victoria de pe terenul liderului Roșiori, Dăești a sperat să repete isprava și în deplasarea de la Craiova. Puștii Craiovei câștigaseră surprinzător în tur la Dăești, dar vâlcenii nu au reușit vineri revanșa dorită.

Craiova II a avut prima șansă pe contraatac în minutul 10, când Bană a scăpat singur pe flancul stâng, a intrat în careu, dar a tras peste poartă.

Viitorul a replicat prin Saleh, care a avut o ocazie uriașă în minutul 23, când a recuperat un balon în careul advers, a tras din unghi, dar mingea a lovit bara! Dăești a presat mai mult în repriza secundă, în care a fost echipa mai bună, dar nu a concretizat ocaziile avute. În minutul 53, vâlcenii au fost din nou aproape de gol, după o centrare din flancul stâng, mingea s-a scurs agonizant pe lângă poarta oaspeților. Spre final, în minutul 82, Wilfred trage puternic din 12 metri, dar mingea trece puțin peste poartă.

În minutul 90, Nițuică de la gazde a fost eliminat. În prelungiri, după o centrare a vâlcenilor din flancul drept, portarul gazdelor, Popescu vrea să boxeze mingea dar îl lovește în cap pe Pîrvulescu, dar centralul nu acordă penaltyul cuvenit, faza continuă, Grecu înscrie, dar golul este anulat pentru ofsaid!  S-a terminat 0-0, un rezultat nedrept pentru vâlceni, care au controlat jocul, au ratat ocazii și au fost privați și de un penalty în final.

Dăeștiul rămâne pe locul 5 și continuă lupta pentru intrarea în play-off. Vâlcenii așteaptă și rezultatele de sâmbătă ale contracandidatelor în lupta pentru play-off, Turnu Măgurele și Horezu. Tehnicianul Călin Cojocaru este și el sub presiune după rezultatele sub așteptări din această toamnă.

Dăești: Lungu – Samson, Pîrvulescu, Cr. Munteanu, Diaconescu – Iordache (Garcia 70), Tiihonen, Wilfred – Saleh (Grecu 60), Dr. Popa, Anghelina (Pahama 70). Antrenor: Călin Cojocaru

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *