Horezu câștigă clar duelul cu Costești

Flacăra Horezu a învins clar vineri, pe Brothers Sport Hub, pe Minerul Costești, scor 4-0, un meci contând pentru etapa 14 din Seria 6 a Ligii a III-a.

Flacăra Horezu și-a continuat forma bună din ultimele două etape și în disputa cu Minerul Costești și a ajuns la trei victorii consecutive.

Cioinac  a deschis scorul în minutul 11, cu capul, după un corner. În finalul unei reprize cu puține faze de poartă, Alex Dușmanu a marcat pentru 2-0 și Horezu s-a desprins.

Repriza secundă a fost controlată clar de olari, care au beneficiat de un penalty în minutul 52, după un henț în careu al lui I.Marian,  dar D.Vlădoi a blocat execuția lui Cioinac. Tot Cioinac a mai avut o ocazie bună în minutul 60, când a fost singur cu portarul, dar a recentrat în fața porții. Adi Popa a făcut 3-0 în minutul 64, cu o lovitură de cap, după o centrare din flancul stâng, de la Cioinac.

Gabi Precup a punctat pentru 4-0 în minutul 86, după o combinație în careul gazdelor. Abia intrat pe teren, juniorul Flacărei, Niculcea a văzut cartonașul roșu direct, după o intrare tare la Nicolaescu.

Flacăra s-a impus fără emoții cu 4-0, rămâne pe locul 2 și mai face un pas spre play-off. Minerul este pe 9 și continuă să spere în salvare, după una din cele mai modeste evoluții din sezon. ”Golurile au fost făcute cadou, la noi au venit sărbătorile mai devreme. Dar, după cum a fost conjunctura în vară, suntem în grafic. Sunt convins că ne vom atinge obiectivele” a spus antrenorul Costeștiului, Marius Vlădoi la finalul jocului.

Minerul Costești – Flacăra Horezu 0-4 (0-2)

Au marcat: Ionuț Cioinac (12), Alexandru Dușmanu (45), Adrian Popa (64), Gabriel Precup (86)

Eliminați: Niculcea 87

Minerul: D.Vlădoi – I. Marian, Nicolaescu, Stanca, Cotolan (Bia 51) – Fierbințeanu (C. Ion 72), Neacșa (Butuc 72), Zamfirescu, Gruinea (Filip 46) – Enache (Mihăescu 88), Tisanu. Antrenor: Marius Vlădoi

Flacăra: Sporea – Pintilie, Mocioacă, Bărbuți, Ivan (Ruican 87) – Cioinac, Ov. Popescu – Dușmanu (Dinu 68), Precup (Niculcea 87), Trașcă (Stanciu 68) – Ad.Popa (Dobrescu 74). Antrenor: Adrian Popa

Gabi Precup: ”Rezultatele vorbesc pentru noi!”

Mijlocașul Flacărei, Gabi Precup spune că își dorește să depășească performanțele reușite sezonul trecut, la Dăești.  ”Mă bucur pentru reușitele echipei, în special pentru cei mai tineri, eu am ajuns jucătorul cu cea mai mare experiență din echipă. Dumnezeu ne-a răsplătit pentru munca depusă în acest sezon, noi luăm fiecare meci în parte. Am demonstrat și sezonul trecut la Dăești că suntem niște învingători. Îmi doresc să depășim performanța din sezonul trecut, când am jucat semifinala barajului de promovare, noi muncim în fiecare zi. Suntem serioși, ne facem treaba și avem valoare, rezultatele vorbesc pentru noi. Probleme financiare sunt, dar am decis să le uităm până în iarnă, vrem să ne bucurăm de fotbal. La promovare contează să ai vână la final, în play-off și la baraje”.

Ultimul joc oficial al anului programează duelul vâlcean dintre Flacăra Horezu și Cozia Călimănești. ”Vrem să câștigăm și să terminăm pe locul 2. În play-off îmi doresc să fie doua echipe din Teleorman și două din Vâlcea” a mai spus mijlocașul ofensiv al Flacărei.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *