Debut cu dreptul pentru Cristi Munteanu

 La debutul lui Cristi Munteanu ca antrenor principal, Viitorul Dăești s-a impus clar, 3-0 (1-0) cu Petrolul Potcoava, rezultat care îi apropie pe ”vulturi” de play-off.

Viitorul s-a descătușat după plecarea fostului tehnician Călin Cojocaru și a făcut azi un meci consistent la Fedeleșoiu, cu Petrolul Potcoava.

Nigerianul Samson Nwabueze a deschis scorul în minutul 35, cu o lovitură de cap, după centrarea lui Grecu.  După pauză, Dăeștiul a continuat dominarea și s-a desprins în minutul 54, după reușita lui Nicula. Wilfred Nindja a reușit primul său gol la Dăești în minutul 62.

Și la 3-0, Viitorul a mai avut câteva ocazii bune, pe care le-a irosit, astfel că diferența la final putea fi una mai mare. A fost un succes clar al Viitorului, primul meci de pe teren propriu câștigat fără emoții!

Numit antrenor principal după plecarea lui Călin Cojocaru, Cristi Munteanu a schimbat așezarea tactică a echipei, care a evoluat cu două vârfuri, iar mutarea a dat roade, Viitorul reușind cel mai categoric succes din acest sezon. ”A fost o victorie importantă, mă bucur că băieții s-au pregătit foarte bine în această săptămână, am văzut o schimbare de atitudine. Nu mai contează ce a fost, contează să fim pe viitor uniți, cum  am fost la acest meci, sunt mândru de toți băieții. Mai avem un meci în acest an, la Vedița, pe care trebuie să îl câștigăm, Obiectivul este play-off-ul, nici nu discutăm altceva. Jucătorii au respectat ce le-am cerut, asta s-a văzut pe teren și pe tabelă. Am jucat cu doi atacanți în fața porții, să punem presiune la centrări și ne-a reușit. A fost această conjunctură, eu încerc să ajut și din teren și ca antrenor, dacă e nevoie, nu îmi e teamă de muncă și de sacrificii”  a declarat Cristi Munteanu.

Viitorul s-a apropiat la doar două puncte de Cetatea Turnu Măgurele, cu care mai are meci direct la Fedeleșoiu, astfel că ”vulturii” sunt la mâna lor pentru a se califica în play-off.

Dăești: Lungu – Ghiță (Bîrzan 69), Pîrvulescu, Cr. Munteanu, Samson – Vasile,  Iordache (Pîrvu 60), Wilfred (Anghelina 74), Grecu (Prunaru 69) – Dr. Popa (A. Popolan 60), Nicula. Antrenor: Cristi Munteanu

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *