PSD Vâlcea are ca obiectiv câștigarea alegerilor locale din 2024

Fiecare partid cu filială vâlceană se pregătește, într-un fel sau altul, de alegerile din 2024. PNL abordează aceeași tactică ”tăcută” a liderului Cristian Buican, USR încearcă să devină din nou relevanți în cursa electorală, AUR se folosește de votanții ușor influențabili și PSD pare cea mai puternică organizație vâlceană.

PSD, pregătirile pentru 2024

Față de celălalt partid major din opoziție, social-democrații se bazează intens pe recrutările locale din administrațiile vâlcene. Potrivit rapoartelor emise de organizația politică, aceștia organizează tot felul de conferințe unde participă chiar și președintele filialei vâlcene, Constantin Rădulescu.

De exemplu, PSD tocmai a ales noul președinte al filialei de la Perișani. Acesta este Ion Sandu, primarul comunei.

În cadrul conferinței locale de alegeri de vineri, 25 noiembrie 2022, Ion SANDU a fost ales în funcția de Președinte al organizației PSD Perișani. Sunt bucuros că Ion SANDU, un om deosebit și un primar destoinic, a ales să vină alături de noi în PSD. Ion Sandu a fost unul dintre cei mai buni primari din județ. Nu o spun doar eu, ci faptele vorbesc de la sine și proiectele realizate în cei 17 ani, cât a ocupat funcția de primar al comunei Perișani. Astăzi, comuna Perișani arată bine și acest lucru i se datorează acestui om bun și atașat de comunitate.

Îi urez mult succes în noua funcție de președinte al PSD Perișani și îl asigur de tot sprijinul meu, deoarece avem proiecte frumoase pentru comunitatea din Perișani! Îi felicit și pe reprezentanții noului birou politic și le doresc mult succes! Noilor colegi le urez „bun venit în PSD!” și multă putere de muncă în toate proiectele politice pe care le vor avea!

Președintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Desigur, PSD are ca avantaj personajul Constantin Rădulescu prin prisma funcției de președinte al Consiliului Județean Vâlcea. Datorită acestei oportunități, se pot organiza diverse activități cu bugetul județului prin care campania electorală poate beneficia în favoarea social-democraților. Tocmai au organizat o activitate cu tema sănătății în orașul Berbești. Proiectul se numește „PREVENIM, PENTRU SĂNĂTATE!” și, după spusele președintelui Rădulescu, a avut ca beneficiari aproximativ 1.500 de vâlceni.

Duminică, 20 noiembrie, colegii din PSD au desfășurat o nouă acțiune a campaniei „PREVENIM, PENTRU SĂNĂTATE!”, de această dată, în orașul Berbești. Chiar dacă vremea nu a fost una prietenoasă, vâlcenii s-au prezentat în număr mare, pentru a-și măsura tensiunea arterială și glicemia. De la demararea acestei campanii, aproximativ 1.500 de vâlceni din 13 localități au beneficiat de serviciile medicale oferite de colegii noștri.

Vom continua această acțiune și în alte localități din județ și chiar ne gândim să includem în cadrul acțiunii și alte servicii medicale care să vină în sprijinul oamenilor. Îi mulțumesc Mihaelei Mirea, pentru că a avut inițiativa organizării acestei campanii, dar și colegilor care au grijă, de fiecare dată, ca acțiunea să se desfășoare în cele mai bune condiții.

Președintele PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Chiar dacă PSD are un istoric discutabil din punct de vedere al încrederii reprezentanților în cei 32 de ani de democrație, acesta rămâne o organizație relevantă și se impune, dintr-un motiv sau altul, pentru a desfășura cât mai multe activități pentru evoluția partidului.

Influența pe care o prezintă votanților rămâne relevantă și, în același timp, amenințătoare pentru celelalte partide. Acest partid reprezintă o amenințare pentru liberali în continuare, exceptând anumite excepții precum actuala guvernare în coaliție a celor două partide: PSD și PNL.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *