Dăeștiul se apropie de play-off!

Viitorul Dăești a câștigat detașat la Colonești, 4-0 cu Vedița, a doua victorie consecutivă cu  Cristi Munteanu în postura de antrenor principal.

Viitorul s-a descătușat după plecarea fostului antrenor Călin Cojocaru și a reușit a doua victorie categorică în Seria 6 din Liga a III-a, de această dată pe terenul ultimei clasate, Vedița, o echipă condamnată deja la retrogradare.

Juniorul M. Diaconescu a deschis scorul în minutul 32, când a deviat în poartă centrarea lui Grecu dintr-o lovitură liberă din flancul drept. S-a făcut 2-0 în minutul 53, când Anghelina a centrat puternic din lovitură liberă și R. Stancu a deviat balonul în proprie poartă!

Florian Pîrvu a marcat un gol superb în minutul 63, cu un șut violent  de la peste 30 de metri, sub transversală.  Din minutul 67, Vedița a rămas în inferioritate, după ce Ebenezer a primit al doilea cartonaș galben.

În final, Dr. Popa obține un penalty, fiind împins din spate. Andrei Popolan transformă, arbitrul dictează repetarea execuției, iar juniorul de doar 16 ani marchează din nou, la vinclu. Acesta a fost primul gol în Liga a III-a pentru Andrei, băiatul primarului George Popolan. Sâmbătă, jucătorii de la Dăești s-au distrat la banchetul organizat la final de an.

Viitorul Dăești a urcat pe locul 4 și va ierna pe loc de play-off, dacă Cetatea Turnu Măgurele nu câștigă mâine pe teren propriu cu liderul CSM Alexandria.

Ultimele trei etape din sezonul regular se dispută în martie 2023, dar Viitorul stă la mâna ei pentru a obține locul 4, având meci direct la Fedeleșoiu cu Cetatea Turnu Măgurele.

Vedița Colonești – Viitorul Dăești 0-4

Au marcat: M.Diaconescu 32, R. Stancu (autogol) 53, Florian Pîrvu 63, A.Popolan 88 (penalty)

Dăești: Lungu – Ghiță, Pîrvulescu, M. Diaconescu, Samson – Iordache (Pîrvu 60), Wilfred, Anghelina (A.Popolan 75) – Vasile (Garcia 70), Nicula (Dr. Popa 60), Grecu (Pahama 75). Antrenor: Cristi Munteanu

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *