Primarul de la Păușești Măglași speră ca proiectul de apă și canalizare se va realiza la timp 

„Sperăm că toată lumea va pune umărul la treabă, iar lucrările de apă și canalizare să vor realiza la timp”, este de părere Alexandru Dediu. 

Administrația locală din Păușești Măglași așteaptă semnarea contractelor pentru proiectele declarate eligibile în vederea finanțării în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny”, dar și demararea lucrărilor de extindere a rețelei de canalizare în localitate, în urma contractului semnat prin POIM, pentru înființarea serviciilor de apă și canalizare. Reamintim că, de acest masterplan al județului de apă și canalizare, destul de mult așteptat de administrațiile locale, vor beneficia cele 36 de localități care au rămas în proiect, iar valoarea întregii investiții este 261,4 milioane de euro:

„În comuna Păușești Măglași rețeaua de apă este funcțională în aproape toate satele. În schimb, canalizarea este introdusă numai pe o lungime de 12 kilometri. Sistemul nostru de canalizare este inclus în proiectul județului care este finanțat prin POIM pentru apă și canalizare în 36 de localități ale județului. Contractul de finanțare s-a semnat, urmând ca Apavil să scoată la licitație lucrările. Să sperăm că toată lumea va pune umărul la treabă, iar lucrările de apă și canalizare să vor realiza la timp. Trebuie urgentate licitațiile, astfel încât județul Vâlcea și, implicit, localitățile incluse în acest master plan să beneficieze de apă și canalizare”, a precizat primarul localității Păușești Măglași, Alexandru Dediu.

Primarul localității Păușești Măglași, Alexandru Dediu se numără printre aleșii locali care au depus proiecte în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny” și care au primit un răspuns favorabil. În prezent, alesul local așteaptă cu nerăbdare semnarea contractelor de finanțare pentru a începe lucrările celor trei obiective de investiții. Printre aceste proiecte se numără extinderea rețelei de gaze în toate satele, dar și asfaltarea tuturor drumurilor comunale din localitate. 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *