Vâlcea, cu un picior în grupele EHF European League

SCM Rm. Vâlcea este cu un picior în grupele EHF European League, după ce a câștigat azi în Suedia, 31-24 (12-12) cu H65 Hoors HK, în prima manșă din turul III preliminar al competiției. Hoors HK este pe 2 în campionatul Suediei, la două puncte în spatele liderului Savehof.

După o primă repriză echilibrată, în care s-a mers cap la cap, Vâlcea s-a desprins în partea secundă și a câștigat clar, 31-24, rezultat care o duce foarte aproape de grupele EHF European League. La Vâlcea au revenit după o lungă perioadă Cristina Florica și Bobana Klikovac, refăcute după accidentări. Rămâne în continuare indisponibilă Kovacevic, accidentată la spate.

Golurile echipei vâlcene au fost reușite de Glibko 7, Fujita 6, Elghaoui 4, De Jong 4, Hansson 2, Klikovac 2, Bucur 2, Lupei 2, Levchenko 1, Coman 1.

Antrenorul SCM-ului, Bent Dahl este mulțumit de jocul echipei sale în Suedia. ”A fost un meci bun, după o pauză lungă. Au fost momente din joc mai bune, dar și unele mai puțin bune. Sunt foarte mulțumit de fetele și de modul în care au reușit să facă față tensiunii jocului, au terminat meciul ca o echipă unită. Un plus azi pentru evoluția Irinei Glibko. De asemenea, sunt fericit că după o lungă perioadă au jucat din nou Klikovac și Florica” a spus norvegianul.  În sezonul trecut, Vâlcea a ajuns până în sferturile de finală ale EHF European League, fiind eliminată de Herning Ikast.

Manșa retur dintre SCM și Hoors HK va avea loc în Sala Sporturilor Traian din Rm. Vâlcea, duminică, 11 decembrie, de la ora 17.00.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *