Restaurantul ”Perla Oltului” din Căciulata redevine ”bijuteria” stațiunii!

Situat într-un peisaj idilic, aproape de natură, Restaurantul Perla Oltului din Căciulata și-a propus să redevină ,,bijuteria” stațiunii de pe malul Oltului. Redeschis pe 23 noiembrie sub un nou patronaj și-un alt concept, Restaurantul Perla Oltului din Căciulata vă întâmpină cu drag și ospitalitate și se bucură de revedere, ori de cate ori veți dori să îi treceți iar pragul. Chiar în apropiere este Aleea de cură balneară (cunoscută și ca Aleea Geniștilor), dar și parcul din localitate.

Bucătarii localului vă oferă zilnic preparate proaspete și savuroase cu specific tradițional românesc, care vor încânta oaspeții. Pline de savoare, adevărate delicatese și plăcute ochiului, vă vor încânta și bucatele din alte zone, căci atât aerul curat cât si plimbările prin zona vă vor deschide apetitul culinar. De asemenea, Perla Oltului pune la dispoziție două săli pentru evenimente, dar și terase spațioase, totul amenajat în stil rustic. Noii administratori mizează pe întoarcerea la origini, la tradiționalism, așa cum îi șade bine românului.

Noul manager, Iustin Horia Rădoi are ca obiectiv redarea imaginii restaurantului, alături de noua echipă inimoasă, care vă asigură de ospitalitate, amabilitate și servicii minunate. ”Sperăm într-o nouă abordare, un nou concept diferit față de ce a fost. Trebuie să redăm imaginea Perlei Oltului! Specificul este unul românesc, dedicat turiștilor și locuitorilor, vrem să fim mult mai aproape de ce înseamnă client și să formăm o mare familie” a declarat Iustin Horia Rădoi.

Perla Oltului din Căciulata oferă o sală cu o capacitate de 40 locuri pentru evenimente mai restrânse, dar și o sală mare, de 120 locuri, pentru evenimente organizate. De asemenea, în special pentru vară, localul dispune și de terase exterioare cu o capacitate de 100 locuri.

De reținut, că-n Restaurantul Perla Oltului veți găsi vinerea și sâmbăta o formație cu program live, totul pentru ca vizitatorii să se simtă ca acasă.

Astfel, Restaurantul a revenit în circuit cu o noua ofertă și servicii de calitate, iar in viitorul apropiat ca redeveni una din destinațiile de top ale stațiunii Călimănești – Căciulata. Datorită succesului avut la prima petrecere, cu ocazia Zilei de 1 Decembrie 2022, Perla Oltului revine în data de 5 decembrie cu organizarea unei noi petreceri: ”Așteptăm pe Moș Nicolae”. Pentru Moș Nicolae se propune un meniu bogat la prețul de 145/persoană, iar rezervările doritorilor se pot face la numărul de telefon: 0746.981.807. De asemenea, vor fi organizate petreceri de Crăciun și de Revelion. Amănunte puteți găsi în timp util și pe pagina oficială de facebook: https://www.facebook.com/RestaurantPerlaOltului.

Clasificat la categoria de 3 stele, Hotel Perla Oltului dispune de 78 de locuri de cazare (21 de camere duble cu pat matrimonial, 7 camere cu doua paturi, 2 apartamente și 3 garsoniere), toate acestea fiind echipate cu televizor, telefon, minibar, acces internet wireless și baie privată cu duș, articole de toaletă gratuite.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *