Schimb de jucători între Dăești și Horezu

Echipele de Liga a III-a, Viitorul Dăești și Flacăra Horezu au perfectat astăzi un schimb de jucători: portarul Păușescu a revenit la Fedeleșoiu, iar Bîrzan s-a întors în Treapt!

Viitorul Dăești și Flacăra Horezu au bătut azi palma pentru un schimb interesant de jucători. Dăeștiul a căutat intens în ultima perioadă un portar, pentru că Lungu are probleme medicale, în timp ce M. Cotolan a fost învoit pentru o perioadă mai lungă. Astfel, Cătălin Păușescu revine la Dăești după o doar jumătate de an, tânărul portar plecând vara trecută la Horezu alături de antrenorul Adrian Popa. În schimb, după ce a jucat puțin în prima parte a sezonului la Dăești, Bîrzan revine la Flacăra, unde a evoluat sezonul trecut.

Pe lângă Păușescu, Viitorul Dăești a mai anunțat până acum trei transferuri, atacantul camerunez  Franck Tchassem (Știința Miroslava), mijlocașul central Ovidiu Cioinac (Flacăra Horezu) și Mihai Costea (ARO Câmpulung). În plus, la echipă ajunge și juniorul Darius Duțu, crescu de FC Argeș și care revine după o accidentare.

Echipa pregătită de Cristi Munteanu intră de luni în cantonament pentru 10 zile la Agropensiunea Andrei & Ianis din Dăești, unde are condiții excelente de pregătire. Viitorul va mai disputa teste cu SCM Rm. Vâlcea (8 februarie), Viitorul Tg. Jiu (11 februarie), Cozia Călimănești (15 februarie), Atletic Bradu (23 februarie), Gilortul Tg. Cărbunești (01 martie) și Universitatea Craiova II (3 martie).

Multe plecări din Treapt

Problemele financiare au dezmembrat în această iarnă echipa pregătită de Adi Popa, care impresionase în prima parte a sezonului. Astfel, rând pe rând, au plecat: Cioinac, Păușescu (ambii Dăești), Bărbuți, Ov. Popescu (ambii SCM Rm. Vâlcea), R. Dinu (Costești), Dobrescu (CS Dinamo), Dușmanu (Ungheni) și Fl. Sandu. Deocamdată, singurele transferuri sunt fundașul central Ionuț Moldovan de la Odorheiu Secuiesc, portarul Andrei Gogete (Bascov) și Radu Bîrzan (Dăești). O altă veste bună este că Marian Habet și-a reluat antrenamentele, după ce a ratat ultimele jocuri din anul trecut după o accidentare la genunchi.

Flacăra Horezu a terminat perioada de cantonament din Treapt, iar din această săptămână va începe jocurile amicale. Olarii au programate primele jocuri amicale cu Sparta (8 februarie) și Minerul Berbești (11 februarie). Apoi, vor mai urma teste cu CS Afumați, Cozia Călimănești, SCM Rm. Vâlcea, Gilortul Tg. Cărbunești și Viitorul Pandurii.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *