Proiect de hotărâre aprobat pentru reabilitarea termică a unor blocuri din Râmnicu Vâlcea

La sfârșitul acestei luni, administrația orașului a convocat consilierii locali pentru două ședințe, una fiind extraordinară și cealaltă ordinară. De data aceasta președintele de ședință a fost tot un consilier local USR, anume Alin Manda.

În ședința de ieri, 21 martie, a fost aprobat un proiect de hotărâre pentru reabilitarea termică a blocurilor G117 și A4, respectiv creșterea performanței energetice în blocurile de locuințe din oraș – lot III. Următoarea ședință ordinară se va desfășura pe 27 martie.

Proiectul a fost aprobat în unanimitate, având voturile pozitive ale tuturor partidelor: USR, PSD, PER și PNL.

Obiectivele preconizate a fi atinse prin realizarea proiectului sunt reprezentate de creșterea eficienței energetice prin reabilitarea și modernizarea anvelopei și instalațiilor clădirilor rezidențiale. Obiectivul general îl constituie satisfacerea necesarului de energie atât în prezent, cât și pe termen mediu și lung, la un preț cât mai scăzut, adecvat unei economii moderne de piață și unui standard de viață civilizat, în condiții de calitate, cu respectarea dezvoltării durabile.

A motivat în proiectul de hotărâre Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea

În lista ordinei de zi se mai afla încă un proiect pentru alegerea unor reprezentanți din Consiliul Local pentru a avea calitatea de evaluatori în cadrul comisiei de evaluare a performanțelor profesionale individuale ale secretarului general al municipiului Râmnicu Vâlcea, pentru anul 2022. Cu toate acestea, la începutul ședinței primarul Mircia Gutău a decis să retragă de pe ordinea de zi acest proiect de hotărâre.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *