Bullying la nivel înalt | Directorul DSV Vâlcea, Gheorghe Mihăilescu, demis din funcție

Gheorghe Mihăilescu, directorul Direcției Silvice Vâlcea și fost director general al Regiei Naționale a Pădurilor Romsilva, a fost demis din funcție. Decizia de desfacere disciplinară a contractului individual de muncă a fost semnată miercuri de actualul director general al Romsilva, Daniel Nicolăescu, și vine ca urmare a unui lung șir de plângeri și anchete ale Consiliului de Disciplină.

Din declarații, pare că acuzațiile la adresa lui Gheorghe Mihăilescu sunt mai vechi, din 2019 (când era director general Romsilva) și din 2020, fiind legate de hărțuirea angajaților. De asemenea, s-ar lega și de implicarea politicienilor în licitațiile cu păduri, de acoperirea unor ilegalități comise de unii angajați ai Direcției și de negarea pandemiei și încălcarea regulilor din timpul stărilor de urgență.

La stabilirea sancţiunii disciplinare s-au avut în vedere împrejurări le în care fapta a fost săvârşită , gradul de vinovăţie al domnului Gheorghe Mihăilescu, consecinţele abaterii disciplinare, comportarea generală în timpul serviciului şi faptul că domnul Mihăilescu mai fost sancţionat anterior pentru abateri similare, cu retrogradarea din funcţie.

Se arată în decizia Romsilva.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *