Internaționala norvegiancă Anniken Wollik, pentru doi ani la Vâlcea – ”Am o impresie foarte bună”

SCM Râmnicu Vâlcea a anunțat azi transferul extremei stânga Anniken Wollik (25 ani), de la Romerike Ravens. Wollik este componentă a naționalei Norvegiei, cu care a participat la Campionatul European de anul trecut și unde a marcat 8 goluri.

Viitoarea jucătoare a Vâlcii pentru două sezoane are în acest sezon înscrise 139 de goluri în campionatul din Norvegia, fiind a treia marcatoare a competiției. ”Aștept cu nerăbdare această mutare în România, să joc pentru Vâlcea. Am o impresie foarte bună despre Vâlcea, așa că nu a fost o alegere dificilă în a acacepta această ofertă de transfer. Știu că este un colectiv deosebit la Vâlcea, abia aștept să îmi cunosc colegele, dar în mod special aștept să cunosc suporterii echipei, care știu că sunt minunați” a declarat Wollik pentru pagina oficială de socializare a clubului vâlcean.

SCM Râmnicu Vâlcea a transferat-o pe norvegiancă, pentru a suplini plecarea suedezei Elin Hansson, care a semnat cu HH Elite (Danemarca).

Vâlcea le mai aduce din vară pe extrema stânga Nathalie Hagman (Nantes), portarul Raluca Kelemen (Gloria Buzău), centrii Mia Zschocke (Storhamar), Rebeca Necula (CSM Slatina), interul dreapta Julia Maidhof (Bietigheim) și pivotul Natasa Ljepoja (Krim).

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *