Asma Elghaoui, nominalizată de EHF la Premiile de Excelență – Nathalie Hagman, printre cele mai bune extreme dreapta

Pivotul echipei SCM Rm. Vâlcea, Asma Elghaoui a fost nominalizată de Federația Europeană de Handbal pentru Premiile de Excelenţă EHF, care vor fi acordate pe 26 iunie într-o gală care va avea loc la Viena.

EHF a nominalizat pentru fiecare post câte șapte jucătoare care au impresionat în Europa în acest sezon. Asma este într-o companie selectă, alături de Maren Aardahl (Norvegia/Odense Handbold), Linn Blohm (Suedia/Gyori Audi ETO KC), Sarah Bouktit (Franţa/Metz Handball), Pauletta Foppa (Franţa/Brest Bretagne Handball), Vilde Ingstad (Norvegia/Team Esbjerg) și Crina Pintea (România/CSM Bucureşti).

Printre jucătoarele nominalizate la postul de cea mai bună extremă dreapta se regăsește și Nathalie Hagman, (Suedia/Neptunes de Nantes), jucătoare care va ajunge din vară la SCM Rm. Vâlcea.

Jucătoarele, antrenorii, presa specializată şi fanii pot participa la acest vot, fiecare categorie contând în procent de 25%. Voturile fanilor vor fi contabilizate prin intermediul aplicaţiei ”Home of Handball”, între 15 şi 25 mai.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *