VIDEO FOTO Viitorul Dăești pierde manșa tur a barajelor de promovare, 3-4 cu Blejoi – Vâlcenii pot întoarce soarta calificării în retur

În cel mai spectaculos duel din prima manșă a barajelor de promvare în Liga 2, CS Blejoi a câștigat la Fedeleșoiu, 4-3 cu Viitorul Dăești, după un meci absolut nebun.

Prahovenii au deschis scorul rapid, în minutul 5, prin Brăilă, care a preluat după o centrare lungă din flancul stâng, a intrat în careu și a înscris din 6 metri. Vâlcenii au dominat și Tchassem a scăpat singur spre poarta adversă, a intrat în careu, dar a alunecat și a ratat o șansă imensă. Apoi, Nicula a rămas singur cu portarul, dar Bălănică a salvat. Totuși,  după un corner, vâlcenii au egalat în minutul 36 prin antrenorul-jucător Cristi Munteanu. Imediat, însă, Blejoi a revenit în avantaj, după ce au bătut repede o lovitură liberă din preajma propriului careu, au dezvoltat un atac rapid, iar Enache a profitat de respingerea greșită a portarului Păușescu.

Blejoi s-a desprins în minutul 48, când Brăilă a șutat din prima, de la marginea careului mare, la colțul lung.  Dăeștiul a asediat poarta oaspeților și Pîrvulescu a reușit o cursă solitară prin apărarea oaspeților, dar Bălănică s-a opus golului. În minutul 58, vâlcenii au beneficiat de un penalty după ce Ghinea a blocat cu brațul șutul lui Nicula, iar Mihai Costea a făcut 2-3. 

Dăeștiul a egalat în minutul 72, când Vasile a așezat perfect cu capul pentru Franck Tchassem și camerunezul a finalizat.  În minutul 87, după un coner al vâlcenilor, Pîrvulescu a fost busculat în săritură de un adversar și centralul a fluierat penalty, fază la care Samson introdusese mingea în plasă. Mihai Costea a zguduit însă transversala porții, fază care poate conta enorm la final!

În minutul 90 au fost momente de panică, după ce Ghinea, de la oaspeți, a căzut după un duel cu un adversar și a rămas inert. Ambulanța a intrat pe teren, dar prahoveanul și-a revenit.

În al cincilea minut de prelungire, juniorul de la Blejoi, David Ilie a driblat în careul vâlcean și a șutat năpraznic din unghi imposibil, reușind să marcheze. S-a terminat 4-3 pentru Blejoi, care este acum favorită la calificarea în finala barajului.

Dăeștiul are însă o echipă cu mulți jucători cu experiență, care pot întoarce soarta calificării în returul de sâmbătă, de la Blejoi.

Viitorul Dăești: Păușescu – Pîrvu, Nwabueze, Ghiță, Popolan, Munteanu, Tchassem, Pîrvulescu, Nicula, Cioinac, M. Costea. Au mai jucat: Prunaru, Vasile, Nindja, Iordache și Duțu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *