Colegiul Național Alexandru Lahovari își propune să îmbunătățească condițiile de învățare prin intermediul platformei HartaEdu.ro

În contextul apariției unui articol ce aduce în prim-plan proiectul depus de către Colegiul Național Alexandru Lahovari pe platforma HartaEdu.ro, instituția de învățământ dorește să clarifice și să ofere detalii cu privire la această inițiativă.

Accesând hartaedu.ro, orice profesor, părinte sau cetățean de rând depune o alertă pentru o școală. Aceasta va fi înregistrată și mapată, în timp real, pe harta dinamica prezentă în platformă. HartaEdu oferă o platformă-voce tuturor școlilor din România astfel încât reprezentanții acestora să aibă șanse egale de a-și exprima nevoile și de a-și face cunoscute situațiile particulare, pentru a fi soluționate cu ajutorul ecosistemului de companii din România și stimularea implicării comunității pentru rezolvarea problemelor punctuale.

Colegiul Național „Alexandru Lahovari”

Această platformă ar oferi posibilitatea tuturor cadrelor didactice, părinților și cetățenilor să depună alerte cu privire la nevoile și situațiile specifice școlilor din România. Aceste alerte sunt înregistrate și vizualizate în timp real pe harta interactivă din cadrul platformei, facilitând o perspectivă cuprinzătoare asupra necesităților educaționale.

Menționăm că, în proiectul depus pe hartaedu.ro, la capitolul “Ce demersuri au fost realizate până acum?” au fost completate următoarele date: “Conducerea colegiului a încercat din surse proprii să contribuie și să achiziționeze echipamente electrice, materiale de construcții necesare funcționării în condiții decente. Au fost înaintate adrese către Primăria Municipiului Rm-Vâlcea corpul fiind prins într-un proiect al primăriei prin PNRR, dar nu a putut fi realizat.”

Colegiul Național „Alexandru Lahovari”

Din ce a mai declarat instituția școlară, în luna martie 2023, fost aprobată finanțarea pentru proiectul „Utilizarea energiei din surse regenerabile la nivelul UAT Municipiul Râmnicu Vâlcea” în care este prins și Colegiul Național Alexandru Lahovari. De asemenea, mai adaugă faptul că utilizarea demersului Colegiului Național Alexandru Lahovari de a implica societatea civilă în îmbunătățirea procesului educativ pentru interese complet străine educației este de natură să aducă prejudicii atât elevilor, cât și cadrelor didactice de la acest colegiu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *