Produse de calitate la prețuri avantajoase în fiecare zi de marți la târgul săptămânal din Drăgoești

Vă așteptăm la târg!”, transmite primarul localității, Gheorghe Melente. În fiecare zi de marți, la Drăgoești, are loc organizarea târgului săptămânal

„Aici se găsesc produse direct de la producători, la prețuri avantajoase. Majoritatea produselor sunt cultivate în zona noastră, inclusiv legumele, fructele, ouăle, peștele, lactatele, brânzeturile, produsele tradiționale, cele BIO, produsele naturiste, cerealele și produsele apicole. Pe lângă asta, cumpărătorii pot beneficia și de reduceri, având astfel posibilitatea să negocieze direct cu producătorul. În incinta pieței, punem la dispoziție un cântar pentru verificări, grupuri sanitare, locuri de parcare, și dispunem de un sistem de supraveghere video și sonorizare. De asemenea, depunem toate eforturile necesare pentru a aduce în piață comercianți și producători direcți, excluzând speculanții, astfel încât cumpărătorii să se bucure de prețuri mici, corecte și produse mai proaspete”, a subliniat primarul localității Drăgoești, Gheorghe Melente.

Autoritățile locale din comuna Drăgoești sprijină producătorii locali și locuitorii din zonă care doresc să achiziționeze produse bio românești direct de la legumicultori și fermieri. Aceștia își pot procura alimentele necesare pentru casă și bucătărie de la târgul săptămânal și noua piață agroalimentară, care și-a deschis porțile în această perioadă, în beneficiul întregii comunități din lunca Oltului.

Acest sprijin se materializează prin deschiderea și punerea la dispoziție a pieței agroalimentare în fiecare zi a săptămânii, inclusiv în ziua de marți, când are loc târgul din localitate.

Scopul amenajării noului târg săptămânal și a pieței agroalimentare este de a încuraja crescătorii de animale și legumicultorii din zonă. Astfel, târgul și piața agroalimentară așteaptă cu nerăbdare toți cei interesați să achiziționeze legume proaspete și produse locale de calitate.

Aceasta reprezintă o oportunitate minunată pentru comunitate și pentru cei care doresc să cumpere produse de la târgul din Drăgoești. Prin astfel de inițiative, se încurajează și sprijină agricultura locală, iar cei care ajung la Drăgoești în ziua de marți, la târgul din localitate, se pot bucura de achiziționarea celor mai sănătoase și gustoase produse.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *