Sărbătoarea ”Toamnei” la Școala din Ocnele Mari: creativitate, tradiții și belșug

La Târgul de Toamnă al Școlii din Ocnele Mari, copiii din localitate au pregătit o adevărată sărbătoare a toamnei. Evenimentul a fost organizat în această săptămână și a adus laolaltă o varietate de elemente care au făcut din această manifestare un adevărat succes.

Astfel, copiii din Ocnele Mari au creat un târg de toamnă diversificat, prezentând lucruri pe care le-au realizat în cadrul lecțiilor desfășurate până acum. De asemenea, au adus la târg obiecte de colecție și produse alimentare specifice toamnei, cu siguranță contribuții din cămara părinților și a bunicilor lor. Putem să ne imaginăm că acești tineri au ajutat la prepararea acestor bunătăți.

Aceste creații au fost expuse pentru vizionare și, desigur, pentru vânzare, oferind vizitatorilor oportunitatea de a aprecia talentul și creativitatea acestor copii. Dascălii au fost alături de ei, susținându-i în tot acest demers, iar acest aspect a adus satisfacție celor care au găsit timp să viziteze această expoziție bogată și diversificată.

Primarul orașului Ocnele Mari, Remus Sasu, a fost recunoscător și le-a transmis mulțumiri tuturor celor care au contribuit la organizarea acestei minunate sărbători a toamnei, a imaginației și a belșugului la Ocnele Mari. Evenimentul a reprezentat nu doar o ocazie de bucurie și descoperire a talentului copiilor, ci și un moment de comuniune și apreciere a tradițiilor și a frumuseții toamnei în această comunitate.

” Copiii Ocnelor Mari au organizat ieri un Târg de toamnă cu de toate: lucruri confecționate de ei în cadrul lecțiilor de până acum, obiecte de colecție și produse alimentare de toamnă, bineînțeles, din cămara părinților și a bunicilor, la prepararea cărora ne putem închipui că au ajutat și ei. Le-au expus pentru vizionare și, desigur, pentru vânzare. Le-au susținut alături de dascălii lor, spre satisfacția celor care și-au făcut timp să viziteze această bogată expoziție. Mulțumesc tuturor celor care au contribuit la această sărbătoare a toamnei, a imaginației și a belșugului la Ocnele Mari!”, a precizat primarul orașului Ocnele Mari, Remus Sasu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *