La Bujoreni ar putea fi amenajat un traseu pietonal fără să fie afectate proprietățile

La Bujoreni se pare că a început deja campania electorală, iar adversarii politici deja critică proiectele de dezvoltare ale primarului. Într-o încercare de a clarifica și de a aduce lumină asupra informațiilor distorsionate, primarul comunei Bujoreni, Gheorghe Gîngu, a transmis faptul că adoptarea unui nou Planul Urbanistic Zonal (PUG) din localitate nu va afecta proprietățile oamenilor. În contextul unor afirmații nefondate și propagări de informații false, primarul a dorit să ofere cetățenilor o perspectivă corectă și obiectivă.

Conform primarului Gîngu, dezbaterea asupra PUG-ului a generat speculații nerealiste cu privire la intențiile administrației locale. Se pare că există o preocupare majoră pentru implementarea unui „traseu pietonal și o pistă de biciclete” pe malul râului Olt, propunere care ar contribui la dezvoltarea unei rute turistice în această zonă. Este subliniat faptul că aceste planuri au fost elaborate de arhitecți cu expertiză și nu ar afecta proprietățile private.

Primarul respinge cu fermitate afirmațiile conform cărora terenurile cetățenilor vor fi confiscate sau că se dorește scăderea prețurilor proprietăților. Gîngu îndeamnă cetățenii să nu se lase influențați de astfel de „personaje de tristă amintire” care, în opinia sa, au doar scopuri distructive și se ocupă de plângeri penale în detrimentul dezvoltării comunitare.

În final, Gheorghe Gîngu reafirmă angajamentul său față de dezvoltarea comunei, menționând că singura sa preocupare este să implementeze proiecte de dezvoltare cu fonduri europene și guvernamentale, cu scopul de a îmbunătăți nivelul de trai al comunității din Bujoreni:

 

 

„ În vederea informării corecte și obiective a cetățenilor din comuna Bujoreni, mă văd nevoit să fac o dezmințire publică. Din păcate, pentru unele personaje cu minți obosite din această comună aruncatul cu minciuni, dezinformarea, propagarea unor elucubrații în spațiul public a devenit sport național. De ceva timp, dezbaterea Planului Urbanistic Zonal (PUG) al localității Bujoreni a scos la iveală tot soiul de interese imobiliare, iar informațiile care circulă nu au nici o legătură cu realitatea. Astfel, în PUG este propusă realizarea unui „traseu pietonal și o pistă de biciclete” pe malul râului Olt, lucru care ar include întreaga zonă într-un circuit turistic, iar terenurile ar intra din extravilan în intravilan. Este viziunea arhitecților, care au habar ce vorbesc și care au gândit vizionar pista de biciclete pe lângă firul apei, fără a afecta proprietatea privată. Ceea ce afirmă „specialiștii” comunei (mințile obosite) că terenurilor oamenilor vor fi luate, că se vrea diminuarea prețurilor proprietăților din zonă sau alte idioțenii de acest gen sunt doar minciuni și dezinformări grosolane.

Dragi cetățeni din Bujoreni, nu vă lăsați influențați și păcăliți de astfel de personaje de tristă amintire. Acești indivizi se ocupă doar cu plângeri penale, iar scopul lor este acela de a pune piedici administrație publice locale și de a se împotrivi proiectelor de dezvoltare ale comunei. Eu nu le voi face jocul și nu voi ceda presiunilor celor cu interese imobiliare. Singura mea preocupare este aceea de a dezvolta comuna pe toate planurile, de a implementa proiecte cu fonduri europene și guvernamentale, astfel încât să ridicăm nivelul de trai în comunitatea noastră” , spune Gheorghe Gîngu, primarul comunei Bujoreni.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *