Restaurantul McDonald’s din centrul orașului Râmnicu Vâlcea se închide după mulți ani de funcționare | Proprietarul pune spațiul pentru închiriere

 Locația restaurantului din centru, un punct de reper pentru numeroși râmniceni. Noul restaurant McDonald’s poate fi găsit în zona Ostroveni.

Chiar dacă s-a deschis un restaurant McDonald’s în zona Ostroveni, care este mult mai mare și mai modern, locația din centru orașului era un punct de reper bine cunoscut și devenise o amprentă a zonei centrale.

Nu deținem data exactă, dar restaurantul ar fi fost deschis aproximativ acum 25 de ani.

Restaurantul McDonald’s din centrul Râmnicului se închide după mulți ani de zile de funcționare, a fost afișat la intrarea spațiului comercial cu un poster:

Citește și: Restaurantul ”Perla Oltului” din Căciulata redevine ”bijuteria” stațiunii! – Impact Real

Spațiul nu mai este operat de McDonald’s, iar proprietarul chiar a pus un anunț de închiriere pe un site de imobiliare online.

Iată câteva fotografii de pe parcursul anilor, cu restaurantul din centru:

restaurant McDonald's Ostroveni e noua locatie

restaurant nou McDonald's in Ostroveni

restaurant McDonald's Ostroveni e noua locatie

6 thoughts on “Restaurantul McDonald’s din centrul orașului Râmnicu Vâlcea se închide după mulți ani de funcționare | Proprietarul pune spațiul pentru închiriere

  1. BINEINTELES SE VA DESCHIDE UN NOU JACKPOT SA MAI FERICEASCA CATIVA PROSTI DAR PE UNDEVA EU MA BUCUR CA NU MAI VAD COPII MANCAND PROSTIILE ALEA PLINE DE ZAHAR SI GRASIMI SI MAI ALES CONATIONALII CARE STTEAU TOATA ZIUA LA MESELE DE AFARA

  2. Brava celui ce a decis! Vezi pe facebok ce face primarul Piedone prin punctele comerciale, care fura cjmparatorul…Apoi, vezi ca Chknezi si nU numai, Au exclus coca cola de la vanzare…Cica, E buna de curatit canalul sau cum ar fi, conducta din caSa ta!!!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *