La Galicea se lucrează: Iazul Morii devine zonă de ”Carte Poștală”,  iar drumurile se lărgesc

Anul trecut, la Galicea s-au pus bazele unor schimbări mari: Iazul Morii a primit o față nouă, cu multă muncă și atenție din partea primăriei conduse de primarul Alexandru Florin Mărăcine. Au curățat locul de mizerie și l-au făcut frumos, ca să nu mai fie probleme când plouă torențial și oamenii din jur să nu mai sufere de pe urma apelor care le inundă ogoarele.

Acum, e rândul drumurilor să primească o atenție specială. Primarul Mărăcine a pus ochii pe drumul care duce către Gelepu, hotărât să-l facă mai lat și mai bun, ca lumea să poată ajunge la casele și terenurile lor fără bătăi de cap. E un proiect mare, care îi bucură pe mulți în zonă și arată că la Galicea, când se promite ceva, se și face.

Primarul spune clar: „Unii doar ne critică, dar noi ne ținem de treabă și facem lucrurile să se întâmple. Oamenii și-au dorit mult să facem drumul mai bun pe lângă Iazul Morii, spre Gelepu, și iată că lucrăm la asta. Mulțumim mult doamnei Corina Szabo pentru ajutor! Anul acesta punem totul la punct, terminăm drumul și ne asigurăm că apa de ploaie nu mai creează probleme. În viitorul apropiat, dorim betonarea Iazului Morii, între Digul de protecție al râului Topolog și Zona Annabella.”

La Galicea, se vede că lucrurile mișcă în bine, cu un primar care ia lucrurile în serios și o comunitate care își vede visurile cu drumuri mai bune devenind realitate.

Iazul MoriiIazul Morii

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *