Cine are interes să îl folosească pe Mocanu drept iepuraș electoral?

AUR și Vicențiu Mocanu: Un nou început sau doar un alt Gheorghiu?

Proaspeții candidați la diverse funcții politice importante au o problemă: unii cred că tot ce zboară se mănâncă. Exemplul de eșec electoral „din fașă” al medicului Cârstoiu, folosit și apoi aproape aruncat la gunoi de greii politicii ar trebui să le dea mult de gândit și unor „iepurași” electorali locali.

Un afacerist local, patron de … spălătorie auto, de care până acum câteva luni nu auzise absolut nimeni are acum pretenții de primar al Râmnicului, sub „oblăduirea” unei umbrele politice luată deja de furtună: AUR. Mai este nevoie să amintim oare de istoria USR, partidul care se autoproclama salvatorul națiunii și exterminatorul penalilor din funcții publice, dar care a ajuns cu oiștea în primul gard după alegeri, iar acum abia gâfâie, pentru a-și păstra măcar jumătate din poziția câștigată inițial?

 

Cine are interes să se folosească de imaginea și banii unui afacerist imberb, care nu știe absolut nimic despre politică și administrație, dar se visează primar? Nu cumva tot cei care dirijează în acest moment scena politică locală? Cui îi folosește un al doilea Gheorghiu la primărie, dacă nu actualului primar, care are nevoie de slugi în subordine, nu de oameni cu personalitate, cu idei și cu inițiative benefice pentru comunitate? Ne scuzați, dar noi cu credem o iotă din declarația lui George Simion, făcută la Drăgășani, conform căreia AUR ar avea șanse la locul doi după alegerile din 9 iunie. Din orice poziție ar juca, AUR și Vicențiu Mocanu vor șuta la poartă cel puțin din poziția a treia. În aceste condiții este foarte greu de crezut că, tras de picioare, de păr sau de mirajul puterii, Vicențiu Mocanu ar putea face vreo brânză în oraș.

 

Râmnicul are nevoie în acest moment de oameni competenți, care știu economie și administrație în egală măsură, dar mai ales de oameni cu mult bun simț și considerație pentru problemele cetățenilor, iar Mocanu nu ar putea fi decât cel mult un al doilea Gheorghiu al orașului, adică un individ fără inițiative și fără personalitate, condus din umbră de personaje politice hârșite în alianțe de genul anus contra naturii.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *