Mircia Gutău poate fi învins, dar numai cu intenții bune

Lupta electorală din Râmnicu Vâlcea: Schimbarea începe cu noi

Lupta electorală din Râmnicu Vâlcea se transformă într-o bătălie dintre bine și rău. Faptul că tot mai mulți oameni înțeleg necesitatea de a lua atitudine împotriva oricui le dorește răul sau le gestionează cu rea credință banii din buzunar (a se citi „buget”) este un lucru de bun augur. Doar democrația și diversitatea de opinii bazată pe intenții oneste poate să mai schimbe în acest moment soarta Râmnicului. Locuim într-un oraș care riscă să rămână în scurt timp fără apă caldă și căldură, dar schimbăm flori în fiecare lună, punem pavele și gărdulețele decorative, dar în același timp obligăm oamenii să plătească din ce în ce mai mult pentru gunoi, apă și căldură, utilități despre care nu ar trebui să mai discutăm în anul 2024.

Inițiativa viceprimarului liberal Virgil Pîrvulescu, „Pactul pentru Râmnic”, este lăudabilă în acest sens și pare că reușește să coalizeze din ce în ce mai mulți oameni de bine din oraș. „În momentul de față sunt mai mulți semnatari ai Pactului pentru Râmnic, iar săptămâna aceasta vor mai veni încă două personalități din domeniul sportului care vor semna. Pactul nu este făcut să îi aducă avantaj unui candidat, este o obligație a tuturor celor care fac politică în Râmnicu Vâlcea, să ducă la îndeplinire ceea ce își doresc oamenii”, a afirmat Pîrvulescu.

Potrivit candidatului liberal la Primăria Râmnicului, actualul primar poate fi învins doar cu ajutorul oamenilor care își doresc binele lor și binele comunității din care fac parte. „Potrivit studiilor sociologice finalizate în acest moment, faptul că Romeo Rădulescu ni s-a alăturat este un lucru bun. Cu procentele lui Romeo Rădulescu este practic imposibil să nu câștigăm cursa din 9 iunie. Cu voturile noastre cumulate îl depășim în acest moment cu 3 procente pe actualul primar”, a transmis Virgil Pîrvulescu.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *