Sponsorul Mirel Vasilichia s-a despărţit de echipa de Liga a III-a, Atletic Bradu, în a cărui conducere s-a aflat în acest an. Mirel Vasilchia a dezvăluit că este dispus să revină la ACS Şirineasa, club alături de care a fost până anul trecut, la promovarea în Liga a III-a.

”Mă voi întâlni săptămâna viitoare cu primarul din Şirineasa şi vom discuta, eu vreau să revin acolo. Ştiu că sunt ceva restanţe la băieţi, dar acestea se pot rezolva, nu este vorba de sume mari, iar jucătorii au fost înţelegători. Eu dacă mă întorc la Şirineasa, vreau să fac echipă bună, nu să stăm în subsolul Ligii a III-a. Vreau să fac performanţă, pot să aduc jucători cu care am colaborat în ultimul timp” a declarat Mirel Vasilichia. Acesta a renunţat în vara trecută să mai contribuie financiar la Şirineasa, pentru că tehnicianul Octavian Iordache, cel care obţinuse promovarea, nu a fost păstrat pe banca tehnică.

Cu cinci salarii restante la jucători şi antrenor, viitorul clubului ACS Şirineasa este sub semnul întrebării, deşi echipa s-a salvat din punct de vedere sportiv. Cum Primăria Şirineasa nu are bani să finanţeze clubul, singura soluţie pentru ca echipa să continue la acest nivel este să fie preluată de un sponsor privat. În caz contrar, pare greu de crezut că Primăria Şirineasa va mai înscrie echipa în sezonul viitor al Ligii a III-a, mai ales că este de aşteptat să apară memorii a FRF ale jucătorilor care au contracte de profesionişti.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *