Adi Popa, antrenor-jucător la Flacăra Horezu!

Fostul mijlocaş dreapta al CSM Rm.Vâlcea, Adrian Popa (28 ani) va fi antrenor-jucător la echipa de Superligă, Flacăra Horezu!

Originar din Horezu, Adrian Popa s-a despărţit de echipa de Liga a II-a CS Afumaţi, pentru care a evoluat în ultimul sezon şi revine acasă, după ce şi-a dat acordul să fie antrenor-jucător la Flacăra.

După cinci ani petrecuţi la Flacăra, timp în care a câştigat de două ori titlul judeţean, tehnicianul Vasile Ilinca, cunoscut ca find unul dintre cei mai buni antrenori vâlceni, s-a despărţit amiabil de clubul din Horezu.

Mijlocaşul dreapta se va afla astfel la prima experienţă ca antrenor principal, la doar 28  de ani. ”Vrem să construim o echipă frumoasă, de care oamenii din toată regiunea Horezu să fie mândri. Pe primul loc vor fi seriozitatea şi disciplina, iar când vom forma lotul de jucători, criteriul principal va fi caracterul. Eu voi fi antrenor, dar voi continua şi să joc şi sper să o fac cât mai bine. Un alt aspect foarte important pentru mine sunt jucătorii tineri din Horezu şi din împrrejurimi, vreau ca aceştia să crească într-un mediu sănătos şi cât mai mulţi dintre ei să facă pasul spre echipă” a declarat Adrian Popa. Acesta îl va avea ca ”secund” pe Raul Nistor, un alt jucător cu exprienţă la acest nivel.

În cariera de jucător, mijlocaşul dreapta a evoluat la Concordia Chiajna, ACU Arad, Poli Timişoara, Damila Măciuca, CSM Rm.Vâlcea, Turnu Măgurele şi CS Afumaţi.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *