Cadouri de Crăciun pentru toţi copiii din Şirineasa

La Şirineasa, Ion Streinu a pregătit pentru toţi elevii din localitate, cadouri de Crăciun

Deşi nu s-au organizat serbări, Ion Streinu a decis să nu lase să treacă perioada aceasta fără să facă o faptă bună. Ca în fiecare an, primăria a alocat buget pentru achiziţionarea de cadouri care se vor distribui cu ajutorul cadrelor didactice către toţi elevii înscrişi în unităţile de învăţământ din localitate:

„Luni, 21 decembrie, toţi cei 174 de copii vor primi cadouri. Serbările pe care copiii le prezentau de fiecare dată de Crăciun, anul acesta nu se vor ţine. Din cauza acestei pandemii există riscul de a nu respecta prevederile impuse şi nu vrem să expunem copiii într-o astfel de situaţie. Nici colindele nu se pot ţine, pentru că oamenii se expun, nu vor înţelege restricţiile impuse de autorități şi vor fi amendaţi. Prin urmare, consider că mai bine evităm pe cât putem aglomerația, fiindcă vreau să ne păstrăm sănătatea. Doar aşa vom trece prin această perioadă. Prin urmare, trebuie să respectăm toate măsurile de protecţie”, a punctat primarul localităţii Şirineasa.

Ion Streinu ne asigură că toţi copiii din localitate îşi pot desfăşura cursurile online. Mai mult, în această perioadă inclusiv din partea Inspectoratului Şcolar s-au primit 20 de tablete pe care directorul şcolii le-a distribuit elevilor care nu aveau un astfel de dispozitiv. Pe lângă toate acestea, administraţia locală a întocmit un proiect privind accesarea fondurilor europene pentru achiziţionarea întregului pachet IT necesar desfăşurării cursurilor online.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, primarul localităţii Şirineasa, Ion Streinu, urează locuitorilor un Crăciun cât mai luminos, sănătate şi linişte lângă cei dragi! Un An Nou fericit plin de împliniri şi cât mai multe zile însorite.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *