SCM câștigă la ultima fază cu Potcoava – Tilioiu a adus fericirea în Zăvoi

SCM Râmnicu Vâlcea a câștigat vineri, în Zăvoi, 1-0 cu Petrolul Potcoava, în etapa a șaptea a Ligii a III-a.

În fața a 1000 de spectatori, echipa lui Gabi Mangalagiu s-a impus vineri, în Zăvoi, cu Potcoava, după ce a marcat chiar la ultima fază a partidei!

SCM a dominat jocul, a avut situații favorabile, dar nu le-a concretizat și și-a făcut meciul greu. În prima repriză, Turcu a avut un șut excelent de la distanță, care a lovit transversala. În repriza a doua, intrat pe parcurs, Tilioiu a lovit și el bara, după ce a tras cu boltă, peste portar, din unghi.

În ultimul minut de prelungiri, Adrian Tilioiu a preluat în careu și a tras perfect, reușind să aducă pentru Vâlcea trei puncte meritate după aspectul jocului.

Unul dintre jucătorii importanți de la SCM, Ovidiu Popescu subliniază importanța punctelor obținute cu Potcoava.  ”Un succes important, venit după două rezultate negative. A fost o victorie chinuită, dar importante sunt cele trei puncte, ne bucurăm că le-am obținut, îl felicităm pe Tilioiu și sper să marcheze în continuare. Am avut și puțin noroc, s-a întors după meciul trecut, când am ratat câteva ocazii mari.”

Ovidiu Popescu: A fost o ușoară criză”

Ovidiu Popescu a revenit de curând după o accidentare care l-a ținut o lună pe tușă. ”Sper să joc din ce în ce mai mult, să prind din nou ritm și să facem rezultate cât mai bune, avem nevoie de ele. Am fost într-o ușoară criză, pe care sper că am depășit-o după victoria aceasta. Jucăm etapa viitoare la Colonești, trebuie să venim cu punct sau puncte, altfel succesul cu Potcoava nu are nicio valoare.”

”Obiectivul din vestiar este play-off-ul”

Mijlocașul central anunță că Seria 6 este una foarte echilibrată, iar obiectivul vestiarului este clasarea pe unul din primele patru locuri.  ”Este o serie echilibrată, în care cu o victorie poți urca pe loc de play-off, depinde mult și de jocul rezultatelor și de constanță, trebuie să legăm două-trei victorii.  Să jucăm în play-off este obiectivul nostru din vestiar, cu multă muncă și seriozitate este realizabil”

SCM Rm. Vâlcea: Gherguș – Georgescu, Lăzărescu, Bărbuți, L. Săraru – Trașcă, Ov.Popescu (Bîrzan 56) – Turcu (Tilioiu 56), Olaru, Ceapă (Abănăriței 56) – B. Geantă (Neacșu 76).

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *