Primarul Daniel Mușat din Milcoiu pregătește un nou mandat plin de realizări pentru comunitate

Cu patru mandate în spate, primarul  Daniel Mușat își exprimă satisfacția pentru munca depusă în slujba locuitorilor din Milcoiu. „Dacă vrei să faci ceva pentru comunitate, trebuie implicare și muncă asiduă, fiindcă nu este ușor să realizezi un proiect”, afirmă acesta. „Din momentul ideii și până la implementarea propriu-zisă a unui proiect, trece adesea un timp considerabil. Documentația, negocierile și drumurile la București sunt doar câteva aspecte din spatele scenei care necesită efort și răbdare.

Mușat subliniază importanța proiectelor de infrastructură pentru localitatea Milcoiu. „Am lucrat asiduu pentru asfaltarea drumurilor, iar acum suntem pe cale să finalizăm proiectul care acoperă toate necesitățile de asfaltare din localitate”, adaugă primarul.

Printre marile proiecte actuale implementate  în Milcoiu se numără și reabilitarea clădirii primăriei și a școlii gimnaziale, finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). „Aceste lucrări vor începe în curând și vor aduce beneficii semnificative comunității noastre, de la eficiență energetică până la modernizarea infrastructurii educaționale”, explică Mușat.

În plus, primarul a obținut fonduri europene pentru diverse proiecte, precum dotarea cu camere de supraveghere și instalarea unui iluminat stradal economic. De asemenea, se vor amenaja terenuri de sport și de joacă pentru copii, consolidând astfel oferta de activități recreative pentru micuții din localitate.

Pe lângă aceste inițiative, primarul Mușat se confruntă și cu provocări precum refacerea zonelor afectate de inundații și extinderea rețelelor de gaze naturale în parteneriat cu ADI Nicolae Bălcescu.

”Pentru refacerea zonei afectate de inundații din zona Căzănești, am reactualizat documentația proiectului depus la CNI, în vederea finanțării. Sper că anul acesta proiectul să fie inclusiv licitat, fiindcă este necesar. Alunecarea de teren din acea zonă obturează valea și, când plouă, rupe drumul de acces. De fiecare dată, primăria reface zona, însă lucrările nu sunt trainice; la următorul ropot de ploaie, apele mătură din nou tot în cale”, ne-a explicat primarul din Milcoiu, care va candida pentru un nou mandat de primar din partea social-democraților, Daniel Mușat.

Fonduri semnificative obținute pentru sistemul de distribuție a gazelor naturale în Nicolae Bălcescu, Milcoiu și Dănicei

Primarul Daniel Mușat, împreună cu colegii săi din cadrul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Nicolae Bălcescu, a reușit să obțină fonduri în valoare de 7.500.000,00 lei pentru implementarea unui sistem de distribuție a gazelor naturale în localitățile Nicolae Bălcescu, Milcoiu și Dănicei, care fac parte din această asociație. Acest lucru este esențial pentru dezvoltarea infrastructurii energetice a acestor comunități. Prin eforturile lor, s-au pus bazele pentru înființarea sistemului de gaze în aceste localități, iar în curând, locuitorii din Milcoiu vor putea să se conecteze la rețeaua de gaze.

Așadar, perioada în care Daniel Mușat a fost la conducere se dovedește a fi una de realizări, evidențiată prin numeroasele inițiative ce au adus îmbunătățiri vizibile pentru locuitorii din Milcoiu.

 

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *