CS Vâlcea câștigă la Focșani și egalează situația la general, 2-2. Sâmbătă e meciul sezonului pentru ”lupi”

CS Vâlcea 1924 a câștigat miercuri în deplasare cu CSM Focșani, scor 68-59 și a egalat la general disputa din play-out-ul Ligii Naționale de baschet masculin, scor 2-2. 

Condusă cu 1-2 la general, echipa lui Hristu Șapera a jucat miercuri, la Focșani, cu sabia lui Damocles deasupra capului, pentru că un eșec îi aducea retrogradarea.

”Lupii” s-au motivat însă excelent, în cel mai important meci al sezonului. Primele două sferturi au fost echilibrate, vâlcenii au condus cu 16-14 după 10 minute, iar Focșaniul avea 31-29 la pauza mare.

CS Vâlcea a câștigat în deplasare cu CSM Focșani

Într-un meci în care miza și-a pus amprenta, cu puncte puține, CS Vâlcea a făcut diferența în sfertul al treilea, pe care și l-a adjudecat cu 23-16. În ultimul sfert, echipa vâlceană și-a apărat excelent avantajul de pe tabelă și nu a permis Focșaniului să revină în meci. Astfel, CS Vâlcea s-a impus cu 68-59 și a egalat situația la general, 2-2.

Duelul decisiv pentru menținerea în Liga Națională, CS Vâlcea – CSM Focșani se va disputa sâmbătă, în Sala Traian, de la ora 19.00.

CS Vâlcea: Branch 21, Williams 19, Vîrnă 7, Olisemeka 6, Paunovic 5, Ciucă 5, Rotaru 3, Sharkey 2, Șolopa, Bezbradica.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *