Mircia Gutău „fuge” de Virgil Pîrvulescu

Gutău, ploaie de jigniri pentru Pîrvulescu

Ședința extraordinară a Consiliului Local al Râmnicului din data de 22 aprilie a fost una cu scântei. Chiar de la primul dintre cele 4 proiecte de pe ordinea de zi s-a iscat scandal. Proiectul viza actualizarea devizului general și actualizarea indicatorilor economici pentru lucrările de modernizare programate la Școala generală nr. 4 din Râmnicu Vâlcea.

Viceprimarul Virgil Pîrvulescu a luat cuvântul, susținând că actualul primar se grăbește să demonstreze electoratului că reabilitează școli în campania electorală, moment în care Mircia Gutău a sărit ca ars, începând o adevărată rafală de jigniri la adresa lui Pîrvulescu.

Gutău ploaie de jigniri pentru Pîrvulescu: Acuzații și replici dure

„Este vorba despre Școala numărul 4. Săptămâna trecută, la Școala nr. 5 părinții au fost anunțați că trebuia neapărat să fie relocați copiii pentru că trebuie neapărat să facem niște investiții și să arătăm noi cât suntem de buni pentru orașul Râmnicu Vâlcea. Așa este și cu acest proiect”, a spus Pîrvulescu. În replică, primarul Gutău îi cerea insistent să treacă „la SUBIECT”: „Habar nu aveți, mințiți cu nerușinare, domnu΄ mincinos, mincinosule, oprește-te mincinosule, ești penibil, mincinosule, stai jos. (…) Ca să îi răspund acestui mincinos, este un program european, s-a câștigat licitația și trebuie făcut. (…) Mincinosule, mai ai puțin și vei merge în lada istoriei. La numărul 5 este un proiect european, câștigat prin licitație, vom avea astăzi întâlnirea, același lucru este și la nr. 4, unde nu s-a făcut licitația”, a tunat Gutău.

 

Puteți vedea înregistrarea completă aici:

https://www.facebook.com/primariavl/videos/2807842659365915?locale=ro_RO

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *