SCM Râmnicu Vâlcea, în semifinalele Campionatului Național de Tineret. Echipa Miei Rădoi a învins în sferturi pe CS Dacia Mioveni 2012

SCM calificată în semifinalele CNT

Handbalistele de la SCM Râmnicu Vâlcea s-au calificat în semifinalele turneului final al Campionatului Național de Tineret, care se dispută la Mioveni.

Calificată la turneul final de pe primul loc din grupa sa, SCM Rm. Vâlcea a întâlnit în sferturile de finală pe CS Dacia Mioveni 2012, formație care a terminat pe locul 4 în cealaltă serie.

SCM calificată in semifinalele CNT
SCM calificată in semifinalele CNT

Jocul dintre Mioveni și Vâlcea a fost unul foarte echilibrat, cu ritm alert, iar la pauză argeșencele conduceau cu 14-13. Gazdele, cu multe vâlcence în echipă au rezistat până în minutul 51, când scorul era 22-22. Pe final, însă, echipa pregătită de Mia Rădoi și Daniela Joița s-a desprins decisiv, la 26-22. S-a terminat 26-23 și SCM a sărbătorit calificarea în semifinale. Mălina Avădanei a fost desemnată cea mai bună jucătoare a partidei.

SCM calificată in semifinalele CNT
SCM calificată in semifinalele CNT

În penultimul act, SCM va întâlni marți pe Gloria Bistrița, echipă care a învins CSM București cu 27-21. Joi sunt programate finala mică și finala mare.

Antrenoarea Mia Rădoi le-a fixat fetelor ca obiectiv clasarea pe podium la turneul final de la Mioveni. Având probleme medicale nu pot evolua la acest turneu final Dina, Brumaru și Băjenaru. Dina s-a accidentat și ea în finalul jocului cu Mioveni, în care a suferit o entorsă.

CITEȘTE ȘI:  ECHIPA DE TINERET A SCM-ULUI SE PREGĂTEȘTE DE TURNEUL FINAL. ANTRENOAREA MIA RĂDOI: ”PUNEM OBIECTIVE MARI, SĂ CREȘTEM VALOAREA FETELOR

SCM Rm. Vâlcea: Tunariu, Zaharia, Neagu – Avădanei 8, Grigore 8, Bălan 4, Adam 1, Tîmplaru 1, Trușcă 1, Popovici 1, Oprea 1, Mușat 1, Stroie. Antrenoare: Mia Rădoi, Dana Joița.

SCM calificată in semifinalele CNT

 

 

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Rezolva operatia antiSPAM si trimite comentariul! *